![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
Am inteles ;)
|
Prinde forma.Asteptam sa il vedem montat pe masina:D
|
Quote:
|
arata foarte bine si asa :D dar poza lasa de dorit .. telefonul :))
|
3 Attachment(s)
Si cam asta mi`a iesit deocamdata mai am ceva de lucru la el dar cand se va incalzii afara atunci ma voi apuca iar ..si mi`au ajuns astazi si stikerele :D acum astept sa se incalzeascaaaa
|
cum poate arata acest interior...de cielo!!:shock::shock::shock:....ma faci sa-mi fie dor de al meu:tears::tears:...bafta cu el!superb!
|
gas or ass:D tare
stanced ce mai 8) |
cine ti-a facut sikerele? si cat te-a costat. ma intereseaza si pe mine. un id un nr de tel ceva pls.
|
Stii ce lipseste la masina asta, nu? Vreo 55 kw in plus... :lol:
|
gbry ai pe pm id`ul de mess ... si cat despre putere va fi si aia ..
|
Foarte fain bordul ...si stickerele , e bine ca inca le mai poarta masinile care chiar au o legatura cu ele ...
Hai ca vad ca te misti original ...spor ! |
3 Attachment(s)
Si noul burlan al masinii .. :lol: ca ama vut o neplacuta de am strambat teava de la toba imediat langa baie ... si daca tot am lucrat la ea am schimbat si finala :D..asta se aude mult mai frumos decat fosta toba ... si am si silancerul la ea
valex .. stikerele le comandasem chiar ce am nevoie adica chiar cam cum este cat decat masina .. zic eu :???: |
Quote:
Fie-ti mila si dai un jet ... vad ca e frumos p'acolo pe la tine , nu tu ninsoare , nu tu fleasca pe jos ... |
asta acu de 2 zile ca sa topit ... dece crezi ca am strambat toba :)) adica teava de la galerie .. ehh masina joasa si un mic damb :lol:
|
felicitari pentru achizitie ... mai ales jante wow ...
asteptam vara sa te vedem in actiune !! |
4 Attachment(s)
Am apucat sa lipesc stikerele astazi ... si am renuntat la ideea cu bordu rosu .. raman OLD! :D si am facut sa fie functional 98% bordul .. mai trebuie sonda de presiune ulei si e 100% OK!
|
Looking great ! :)
|
da si mie niste detalii pls legate de stickere...am ceva imagini si as vrea sa le vectorizeze cineva si pe urma sa le primesc sub forma de sticker...
mersi spor la treaba |
Ai pm.
|
Nu prea arata frumos cu folia pe luneta din mai multe bucati :(
|
nu ai cum sa pui folia dintr-o singura bucata pe luneta. e prea ingusta.
on: frumos cu stikerele dar tot nu ai spalat-o? o mananca sarea, nu ti-e mila de ea? |
Quote:
|
Quote:
|
se poate pune dintr`o bucata dar la firme ..si cu feonu la cald dar asta este pusa de mine .. o sa ii vina si tumpu ptr o folie llumar .. cu toate ca asta este cu acte ..
|
Quote:
Originally Posted by gbry_el_05-RSG nu ai cum sa pui folia dintr-o singura bucata pe luneta. e prea ingusta. Daca s-ar lua toti dupa afirmatia ta in bucati ai vedea toate lunetele infoliate amice tu ai masina? ai folie pe ea? ai habarn de pus folie? folia din comert nu iti ajunge sa o pui dintr-o bucata pe toata luneta. la firme specializate are alta dimensiune rola de folie. se vede ca nu folie de calitate. mereu tre sa se gaseasca unu sa se dea rotund. eu la vectra a am dintr-o singura bucata....da a fost munca titanica. pana la llumar mai e... |
Asadar, lasam deoparte folia si ne intoarcem la subiect, ok? Mutumesc!
|
Numai admiratie pentru iviTe si-a pus folia cum a putut si cu mana lui. Ca atat a putut el la momentul respectiv asta e altceva, eu doar am punctat ca nu arata frumos.
Ai facut lucruri frumoase la masina ta gbry_el_05-RSG. Pacat ca nu sti sa relatezi si in cuvinte invatarile tale. La exprimare mai ai de lucrat. Iar daca pentru tine sa induci in eroare cititorii este in regula, lasa-ma pe mine care stiu ce inseamna sa ma dau rotund. E optiunea ta daca vrei sa iti iei lucruri de slaba calitate din targ. Si pentru linistea ta amice, da, am masina si am si geamurile infoliate. La Clio ce mai zici daca la Cielo nu poti sa pui folie dintr-o bucata? :lol: Am avut si eu Cielo si mi-am pus singur, si nu din bucati, deci SE POATE. Cer scuze de poluare dar trebuie sa inteleaga toata lumea. Puteti sterge. |
Si un mic clip asta in ziua cand am si urcat toba pe masina am prins si putin zapada si asa oleak de distractie .. :D https://www.youtube.com/watch?v=72qr3...ature=youtu.be
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cam asa arata cu o janta de tabla dublata ... 10J / 13" 175/70 :lol: nu sunt prea clare ... oricum ET`u este cu minus .. adica este la vreo -10et
|
Marfa ce "stricaciuni" faci tu acolo :D...cat te-au dus tablele dublate,adica un cost total jante+sudat etc?
Imi place cum vine,foarte grav,inca o idee sa nu te prind cu airride :)) static e mai grav:P ! |
nu nu mi`am facut este doar janta din poza facuta ptr test :) de 10J ... dar acuma lucra baiatu la niste jante pe 15" ptr o vectra in 5 prezoane si vrea sa le fac 8 cu 9 .. si cat despre suspensie nu se stie ce imi mai trece prin "capu asta lovit cu lopata" :lol:
|
sunt prea extra...in primul rand mici...si mai apoi prea late dar nici ca late ci et-ul ala nu da foarte bine
adevarul este ca nici in poze nu se vede foarte bine,poze intunecate dar am dedus ditr-o poza parerea mea spor la treaba |
Jantele sunt dementiale, marimea la buze e perfecta si masina e superba. Am vazut-o o data live, dar nu am oprit, eram in trecere. Bafta in continuare :-)
|
cand ai trecut prin moldova noua ? si cu ce roti ai vz masina .. :lol:
|
Frumos frumos si masina dar mai ales RM-urile sunt dementiale si dau intr-un hal pe masina cum n-am mai vazut !
Bafta cu ea si ai grija de RM-uri ca sunt superbe !!!! |
Acum un an si ceva. Avea table parca, stiu, ca m-am uitat la ea, am observat evazarile si garda la sol, apoi cand am ajuns acasa am intrat pe 4t si am gasit topicul cu ea. Cand trec pe acolo dau un semn, am rude acolo. Bafta :)
|
asa sa faci cu mare placere stam la o taina/barfa .. una alta :lol:
|
Pune si tu poze mai clare cu janta aia.... Nu pot sa spun ca arata bine, dar nici rau :D
|
nu mai am .. si oricum nu ai ce vedea la ea .. ca era facuta ptr proba doar janta ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning