![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
am vbit cu andu si mi-a zis sa va zic si voua ca maine la ora 19.00 in parcare la aqua magic ne vom aduna iarasi.Sa aduceti si vestele reflectorizante ca ca sa fie date la inscriptionat si ce mai trebuie.PREZENTA OBLIGATORIE!
|
cer miiii de scuze ca nu am putut ajunge ieri la intalnire dar am fost plecat la bucuresti :((
|
lasa ca jungi azi la ora 19 la aqua magic
|
Quote:
adu ceva de bautura si esti iertat :)))))))) vino azi orele 19 la Aqua Magic!;) |
azi o sa fiu prezent la 19 cu suc si cate ceva de bagat in gura voi aduceti cadourile daaaaaa?
|
Din pacate nici eu nu am putut ajunge joi la intalnire,dar oricum ne vedem pe 23 la kogalniceanu
|
deci azi ne vedem la 19 la aqua da vad ca nu prea se anunta nimeni stie cineva de unde sa imi gasesc si eu o vesta ca nu am
|
vine lume ma nebunule
|
venim venim :D la 19 fara un pic suntem pe acolo :D
|
sal tuturor. am si eu o intrebare . cum pot deveni si eu membru x team ? si ce e necesar ptr asta? :P cum pot intra si eu in posesia unui sticker ?
|
Quote:
|
ok. mersi :)
|
ma intreb eu asa
ce o fii mai important pentru tine sa faci parte X team sau sa fii un purtator de stiker??? |
sa fac parte X-team SirNenea :D
|
e mai important asta... de sticker a fost doar o intrebare. nu te supara si u acum :P
|
Quote:
PS.daca vrei sa te inscrii vezi ca baietii sunt in oras daca ii vezi ia legatura cu Dragos(MDN),Silviu(ZMA),Andru(TRA),Bogdan(BYG),Adi (YZF) ca nu iti ia nimeni gatul daca pui o intrebare.Bafta! PS:ce masina ai? |
SMocKey21 nu e vb de bani, oricum nu mi se pare prea mare suma. cat despre vazutu` la fatza.. sasa o ard prin oras mai tot timpul:) asa k nici aici nu se pune prb. sa`ti raspund la PS am un golf 5
|
Quote:
|
daca imi spui si cum va gasesc.. e ok :P k sa pot intra si eu in club :) k asa daka stau pana vad una din masinile alea..
|
Quote:
|
Sambata 30 MAI in parcarea AQUA MAGIC intalnire X-Team Racing Club Constanta la ora 17:00 , prezenta obligatorie.
Pentru cei care vor sa se inscrie de asemenea o pot face la aceasta intalnire. |
prezent si eu pregatiti o fisa d inscriere...baiatu cu dacia albastra.. :)
|
ce va contine aceasta intalnire neasteptata?
|
Inca nu stim , fondatorii ne vor zice acolo.
Am vorbit sa aduca si fisele de inscriere Yakuza deci e ok. |
ms...era un mister cu ele..ca nu se stia cine le are si p unde sunt ... :D
|
prezent si eu :D
|
si eu prezent :D
|
gata grigo esti acasuca??:))
|
Si daca vreau sa ma inscriu si eu in club, cu cine trebuie sa vorbesc? :)
|
vorbeste cu yzf ...
|
salut , iti trimit un PM cu numarul de telefon al baiatului care se ocupa de inscrieri acum si iti va oferi si detaliile
Bafta |
Got it. Si cam ce conditii trebuie sa indeplinsc ? In afara sa am carnet si masina ...?
|
Quote:
|
nu cred ca trebuie neaparat sa partici la legale :???:
|
Quote:
|
Si cum e pana la urma ?
|
si totusi conteaza cum e ??dak tre sa te dai nu te dai? sau te inscriii doar de dragul apartenentei la un grupp?? se numeste xteam racing club deci normal e un club de curse deci mai mult ca sigur nu te inscriii ca sa participi la concursul de desene cu creta pe asfalt...
sofro ti-e ti-au zis doar o data ca se mai uita si la om da ai inteles gresit o data si atat tu nu o data pe an :)):)):)):)):)):)) haI ca azi sunt bine dispus :)):)):)) |
Quote:
De ce crezi ca se numeste X-team Racing Club, ce iti inspira tie numele asta ? De ce vrei sa te inscrii in club ? |
Quote:
|
Nu ma deranjeaza sa ma dau nici cu voi si nici cu nimeni, sunt doar curios pentru ca vreau sa stiu in ce ma bag. Si apropo de curse ... degeaba ma inscriu in X-Team Racing Club daca nu se organizeaza curse ... indiferent de metode ... Ma inscriu sa port X-ul ? Voi cand ati participat ultima data la o cursa ? Si nu ma refer la ... ''m-am dus pe interioara si m-am dat cu ... un Seat 1.2 si i-am dat-o...'' (Nu vreau sa jignesc pe nimeni, a fost prima masina care mi-a venit). Ok, ma inscriu, semnez, sunt regulile acolo pe care le respect daca vreau sa intru sau sa raman in club. Dar clubul ce face pt mine ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning