![]() |
Re: Taxa de prima inmatriculare
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps: felicitari pt a doua masina..amandoua sunt de vis |
Quote:
|
Quote:
|
Aaa...la tine e altceva. Eu am masina inmatriculata in Germania. U ai tzol, e radiata in Germania. Poti lua nr rosii fara probleme.
|
cand se va publica noua varianta de taxare ?
|
Quote:
uite link-uri cu ordonanta de urgenta si cu un calculator pt taxa http://www.autobizz.ro/files/OUG_tax...2022_01_08.pdf http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php |
Quote:
Dupa cum am vazut si cred ca asa si este toate masinile cu euro2 si euro1 nu au trecute emisile deci trebuie masurate undeva si din cate am citit pe PROTV e alta taxa cu alte cuvinte de la 1 iulie ai de platit o data taxa care intradevar e cu mult mai mica ca inainte undeva la 200-300 euro pentru o masina euro2 pana in 2000 cmc + o taxa pentru ati calcula noxele + taxa pentru noxe,la un calcul facut de mine te va costa minim 1000 de euro,nici decum cum toata lumea garanteaza ca de la 1 iulie pentru orice vechitura de dincolo vei plati 200-300 de euro,lucru care pe mine cel putin ma sperie tzinand cont de infrastructura drumurilor din RO,ca sa nu mai zic ca nimeni nu va mai cumpara o masina cu euro3 la care taxa scade in medie cu 100 de euro,iar ilogic,de ce se ferea guvernul mai mult n-a scapat ba mai rau si-o face cu mana lui pana la urma?!?chiar si daca se aproprie alegerile... |
din cate stiu eu , noxele se trec doar de la euro 3 in sus , la euro 2 , 1 , noneuro , nu conteaza noxele , conteaza doar vechimea , capacitatea , si norma de poluare
|
Quote:
|
euro 2 ,an 2000 ,2544 cmc: 8013.60 EURO ... dumnezeule mare..
|
Quote:
in exemplu meu la un euro 3, motor 1.4 taxa scade de la 1000e la 300e...o diferenta destul de mare |
Quote:
Este cineva de aici de pe forum care a inamtriculat masina azi? Vreau si eu in curand sa-mi aduc 316i. Spuneti care cat ati platit daca aveti chef:D Numai bine;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning