![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
9 Attachment(s)
felicitari morcove pentru premiul primit! prea misto prezentarea Dacia Rally Team:D bravo baieti:D respectele mele, chit ca a fost o singura masina, a fost foarte marfa prezentare cu tot cu tricouri, cu banere:D
sa vedem pe 9 mai ce fel de prezentare vom aveam?:-P si cateva poze de la mine:) |
Cucule, you're the MAN !
|
mirosea de la inceput a Best Autohton!bravo morcov si echipa DRT!:D
|
e negru btl-ul:shock::shock: bv rno-ule:!:
|
eu cred ca mai degraba e mandru nu negru....:D
|
in primul rand,ar fi fost culmea sa castige BTL-ul avand in vedere ca n-a participat,in al doilea rand logic ca e mandru si in al treilea rand RNO nu a avut concurenti(in sensul ca arata extraordinar,dar si din cauza ca nu au fost autohtone impresionante) Felicitari!!!!!!!!!!!
|
Se pare Alex55 ca te inseli in privinta mea:idea:, nu stiu de unde ai dedus acest lucru, in primul rand ce sa am eu cu Morcov? nu m-au acceptat cei de 4tuning nu Morcov. Dupa cum ti-au confirmat si colegii si le dau dreptate, sunt mandru ca a castigat dacia 1300 un trofeu, ceea ce demonstreaza incaodata ca dacia face senzatii pe unde merge. Fiecare imparte a luat premiul meritat pt.munca depusa si e demn de laudat.:D
Incaodata tre' sa ma repet ca in loc sa fim colegii si sa ne ajutam, unii doar arunca niste fraze fara rost pt.a crea niste "altercatii "verbale intre noi fara un motiv intemeiat.:idea: |
Ce bine arata RNO la expozitie.
Nu pot spune acelasi lucru si despre "Dacia Katana" . |
frumoasa masina :) cand ai ridicato si roata dreapta spate era suspendata pe un pahar de plastic , am ras cu lacrimi :lol: tare ideea , super masina :) bafta in continuare ...
|
Quote:
On-topic: foarte fumoasa masina, felicitari, o sa postez si eu niste poze mai pe seara. |
bravo cuculeeee....sanatate!!!
|
Quote:
|
Spuperba masina ta felicitari...........................
|
Quote:
zici sa cer sfaturi si pareri pe forum....ca si cand am cui , in afara de cativa btl-ule de data asta tu te-ai plimbat prin parcari si altii au adunat trofee ;) |
Foarte frumoasa masina , Morcove!!
Mi-a facut o deosebita placere sa stau de vorba cu tine, si totodata cu Ja Rule! Felicitari inca odata !! P.S. Am ramas impresionat de capota fata! E ceva nou treaba cu adancitura aia pe mijloc micsorata! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning