![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Excelenta treaba esperache. 8)
desi nu credeam s-o spun, nu pot decat sa-ti urez multa bafta in finalizarea proiectului. abia asteptam sa o vedem pe strazi! totusi, nu ar fost mai potrivit un bord electronic de vectra B?? cu toate afisajele digitale..in genul cum a pus NDY? ;) |
Esperache tu esti dovada vie ca SuperCar-urile ti le poti face singur daca ai niste finante si multe idei bune:)...
Espero arata ca o racheta...dar chestia este ca acum chiar este o RACHETA :lol:... |
Esti super tare frate asta este visul oricarui barbat . Ati urez bafta in continuare si asteptam filmulete cu ``racheta``
|
imi cer scuze pentru postul asta dar nu ma pot abtine cum sa zici Espero arata ca o racheta...no comment in legatura cu ce ai facut cu masina, dar mi s-a parut chiar tare ce a zis omul :) adevarat e diferenta mare fata de dacii
inca odata sorry pentru post si bafta cu proiectul! |
ce ai vrut sa scrii tu defapt?
|
Quote:
oricum scurt pe 2...el va faca mereu comparatie intre vechea Dacia si ceea ce este pe piata :lol:... |
Esperache zicea ceva de o surpriza la un moment dat......si tinand cont ca si a numit masina racheta eu cred ca ne pregateste o surpriza MAREEEE cu mult mai multi cai decat ne asteptam noi.
Asa i ESPERACHE? :) |
Quote:
Am ales sa folosesc bordul asta pentru ca il aveam deja de la Calibra Turbo, dar nu se stie ce poate urma pe viitor; pt. inceput eu zic ca e suficient ;) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ce se mai aude de Grand-Espero ?
Vreun filmulet ceva?Sunt curios.... |
ce face masina asta? merge pe strada?
|
Teoretic merge de 2 ani ... practic ... NU
|
proiectul este unul indraznet ce presupune multa munca , bani si RABDARE ... mai ales k majoritatea pieselor vin de afara si termenele de livrare sunt cum sunt . Hai Opelistule mai baga 2-3 poze cu 3-4 comentarii :) (sper sa reusesti sa o scoti la afara pana vine vremea nasoala)
Bafta! |
14 Attachment(s)
... doar cateva imagini aleatoare + "inceputul" evacuarii, mai exact downpipe-ul de 76mm ... cat despre comentarii ... "NO COMMENT !!!" ... pur si simplu nu se mai merita ... mi se face scarba de toti si de toate ...
|
bravo esperache..bafta in continuare.. ;)
|
bravo super tare proiectul , sper sa reusesti ce ti-ai propus , incet dar sigur .bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning