Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/95324-espero-2-0-16v-gsi-turbo-vis-devenit-realitate.html)

RD-Woo 11-08-09 07:43

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

Excelenta treaba esperache. 8)
desi nu credeam s-o spun, nu pot decat sa-ti urez multa bafta in finalizarea proiectului.
abia asteptam sa o vedem pe strazi!
totusi, nu ar fost mai potrivit un bord electronic de vectra B??
cu toate afisajele digitale..in genul cum a pus NDY? ;)

andi_cimpean 11-08-09 09:52

Esperache tu esti dovada vie ca SuperCar-urile ti le poti face singur daca ai niste finante si multe idei bune:)...
Espero arata ca o racheta...dar chestia este ca acum chiar este o RACHETA :lol:...

Esper0 11-08-09 12:33

Esti super tare frate asta este visul oricarui barbat . Ati urez bafta in continuare si asteptam filmulete cu ``racheta``

vladdaman 12-08-09 10:59

imi cer scuze pentru postul asta dar nu ma pot abtine cum sa zici Espero arata ca o racheta...no comment in legatura cu ce ai facut cu masina, dar mi s-a parut chiar tare ce a zis omul :) adevarat e diferenta mare fata de dacii
inca odata sorry pentru post si bafta cu proiectul!

coco_stancu 13-08-09 14:06

ce ai vrut sa scrii tu defapt?

andi_cimpean 13-08-09 16:02

Quote:

Originally Posted by coco_stancu (Post 2555554)
ce ai vrut sa scrii tu defapt?

nu stiu...ca si eu m-am chinuit sa descifrez...

oricum scurt pe 2...el va faca mereu comparatie intre vechea Dacia si ceea ce este pe piata :lol:...

coco_stancu 13-08-09 17:15

Esperache zicea ceva de o surpriza la un moment dat......si tinand cont ca si a numit masina racheta eu cred ca ne pregateste o surpriza MAREEEE cu mult mai multi cai decat ne asteptam noi.
Asa i ESPERACHE? :)

Esperache 13-08-09 20:04

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 2549311)
Excelenta treaba esperache. 8)
desi nu credeam s-o spun, nu pot decat sa-ti urez multa bafta in finalizarea proiectului.
abia asteptam sa o vedem pe strazi!
totusi, nu ar fost mai potrivit un bord electronic de vectra B??
cu toate afisajele digitale..in genul cum a pus NDY? ;)

Merci, dar ... de ce aveai retinerea asta ? :shock:
Am ales sa folosesc bordul asta pentru ca il aveam deja de la Calibra Turbo, dar nu se stie ce poate urma pe viitor; pt. inceput eu zic ca e suficient ;)

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2549594)
Esperache tu esti dovada vie ca SuperCar-urile ti le poti face singur daca ai niste finante si multe idei bune:)...
Espero arata ca o racheta...dar chestia este ca acum chiar este o RACHETA :lol:...

Quote:

Originally Posted by Esper0 (Post 2550055)
Esti super tare frate asta este visul oricarui barbat . Ati urez bafta in continuare si asteptam filmulete cu ``racheta``

Merci ... dar sa nu exageram ;) :D

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 2552340)
imi cer scuze pentru postul asta dar nu ma pot abtine cum sa zici Espero arata ca o racheta...no comment in legatura cu ce ai facut cu masina, dar mi s-a parut chiar tare ce a zis omul :) adevarat e diferenta mare fata de dacii
inca odata sorry pentru post si bafta cu proiectul!

Merci, merci ... dar ... pe bune, chiar cu Dacia ti-ai gasit sa faci comparatie !? :lol: Get real ! ;)

Quote:

Originally Posted by coco_stancu (Post 2555971)
Esperache zicea ceva de o surpriza la un moment dat......si tinand cont ca si a numit masina racheta eu cred ca ne pregateste o surpriza MAREEEE cu mult mai multi cai decat ne asteptam noi.
Asa i ESPERACHE? :)

E surpriza ... MAREEEE ... credeti-ma !!! ... cel putin pt. un ... Espero ... fie el chiar mai "rasarit" decat vechile Dacii :lol::lol:

Rob3rt_espero 21-08-09 09:19

Ce se mai aude de Grand-Espero ?
Vreun filmulet ceva?Sunt curios....

dany_let 25-08-09 09:49

ce face masina asta? merge pe strada?

Calimero2003 27-08-09 09:40

Teoretic merge de 2 ani ... practic ... NU

-Caz- 27-08-09 13:20

proiectul este unul indraznet ce presupune multa munca , bani si RABDARE ... mai ales k majoritatea pieselor vin de afara si termenele de livrare sunt cum sunt . Hai Opelistule mai baga 2-3 poze cu 3-4 comentarii :) (sper sa reusesti sa o scoti la afara pana vine vremea nasoala)
Bafta!

Esperache 30-08-09 20:03

14 Attachment(s)
... doar cateva imagini aleatoare + "inceputul" evacuarii, mai exact downpipe-ul de 76mm ... cat despre comentarii ... "NO COMMENT !!!" ... pur si simplu nu se mai merita ... mi se face scarba de toti si de toate ...

johnsonxxl 30-08-09 20:13

bravo esperache..bafta in continuare.. ;)

kalibra86vna 30-08-09 20:21

bravo super tare proiectul , sper sa reusesti ce ti-ai propus , incet dar sigur .bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 10:01.

- Copyright 2026 4Tuning