Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/9522-tips-and-tricks-intrebari-and-raspunsuri-discutii.html)

igorashul 19-10-06 19:42

Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii

Fratilor va rog sa ami spuneti si mie de unde iau 3d maxu :(( k nu gasesc nimik... plzz help !! (Id Messenger Ig0rashul_no1 )

GRIGO 01-11-06 11:46

am si eu nevoie de un tutorial despre cum se randeaza cu hdri
am incercat eu niste chestii dar nu imi randeaza cum trebuie pls cine stie sau cine are un tut pls .. HELP ME !!!

peter 01-11-06 12:53

are cineva trase video-tutorialele cu audi a3 de pe 3d palace ? ca le trage foarte greu...ar fi un real ajutor daca le ati pune aicia..sau pe rapidshare.sau unde vreti....:roll:

MeHiGH 02-11-06 09:19

@ GRIGO ----> cauta pe www.tutorialized.com la max ! sunt vreo 400 de tutoriale si dai la rendering ... acolo am intalnit io unu cu HDRi !

Sleepy_85 03-11-06 10:51

un set de tutoriale bun da pentru Vray este "gnomon workshop" are de toate si pentru exterioare si pentru interioare, de acolo am invatat eu sa folosesc HRDI-ul.Problema este ca e enorm are 2 dvd-uri.incercati sa faceti rost de el dak fol cineva vray-ul

Sleepy_85 03-11-06 10:53

a apropo bine ca mi-am amintit, are cineva niste HDRI-uri sau un site ceva ca eu am gasit cateva

GRIGO 03-11-06 11:18

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 609349)
a apropo bine ca mi-am amintit, are cineva niste HDRI-uri sau un site ceva ca eu am gasit cateva

am si eu cateva ce zici facem un schimb? :))

GRIGO 06-11-06 11:06

am nevoie de un blueprints cu aro 10
are careva pls

cris_max 06-11-06 13:52

nope... si slabe sanse sa gaesti...

doar de la cineva care are aro si are manualul masinii, plus sa fie amabil ca sa faca si o scanare.

dar incercarea moarte n-are :suspiciou

Succes!

[later edit]: Grigo frate, no offence, dar ar trebui sa scoti gif-ul ala din semnatura, ca nu serveste la nimic constructiv... pe deasupra are 400+ k si pentru cei care au o conexiune mai slaba, ehh sa zicem ca te vorbesc numai de "bine"...

GRIGO 06-11-06 14:55

bine ca mi-ai zis faza cu cartea tehnica am sa incerc ... mersi mult la asta chiar nu m-am gandit mai de graba nu stiam ca se gaseste asa ceva in cartea masinii
oricum am sa incerc .....pe net am tot cautat dar nimic :( oare chiar nu exista asa ceva ...
sory dar giful ala nu il scot :) imi place prea mult

mba 10-11-06 20:42

3 Attachment(s)
nice... misto programu 3d studio max 8 am facut shi eu jentzile p care leam facut tozi cu tutorialul pot sa fac si cauciucu si discu d frana da etrieru cum s face ???? si dak nu va suparatzi un tutorial cat mai explicit ar fi bun pun shi yo janta da nu e nimik deosebit ...poate cu un etrier ar arata mai bene....pls

RA_2fast4u 12-11-06 18:27

1 Attachment(s)
question... daca vreau sa atribui niste "caramizi" unui material... cum fac sa le micesc sa para mai reale... ca sa intelegeti mai bine ce vreau spun am atasat si o poza

a da si cum sa fac si iarba sa para mai reala? :|

RA_2fast4u 13-11-06 16:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 619859)
question... daca vreau sa atribui niste "caramizi" unui material... cum fac sa le micesc sa para mai reale... ca sa intelegeti mai bine ce vreau spun am atasat si o poza

a nimeni? :/

si inca ceva... iara am lucrat :"> nu stiu ce am facut da cand apas w nu mai merge treaba :| adica nu imi mai apar sagetile acelea numa chestiile alea rosii :/ cu care nu pot sa trag de obiecte asa cum vreau eu :/

Sleepy_85 13-11-06 19:28

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 619859)

Pentru toate astea este un raspuns "UVW Map", il gasesti la "modifier list", selectezi obiectu si ii aplici "UVW Map", dupa care ai mai multe alternative la cum sa iti asezi poza pe obiect: planar, box, face, spherical,etc. Preferabil e sa fol. box e cel mai bun, dupa care daca vrei sa iti mai aranjezi oleak poza pe obiect ai "Gizmo" care te ajuta sa iti misti poza cum vrei tu pe obiect.

"si inca ceva... iara am lucrat :"> nu stiu ce am facut da cand apas w nu mai merge treaba adica nu imi mai apar sagetile acelea numa chestiile alea rosii :/ cu care nu pot sa trag de obiecte asa cum vreau eu :/"
mai apasa "w" ink odata :P, sau reinst maxu

RA_2fast4u 13-11-06 20:24

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 621311)
mai apasa "w" ink odata :P, sau reinst maxu

acela e lucrul care l-am icnercat si eu prima data... dar nu merge... si sa instalez maxu nu vreau doar pt asa ceva :| cineva mai are ceva idei :/ va rog...

All times are GMT +2. The time now is 16:55.

- Copyright 2026 4Tuning