![]() |
Re: Kitsch tuning
3 Attachment(s)
oare chiar e \\\W3:twisted::shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Kitsch sticking
Masina de taran!
|
De ce oare toti neghiobii au masini frumoase si isi bat joc de ele ? La asta se explica ca e militian,cred,are semnu ala care se da doar la politisti pe parbrizu din fata.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hai ca ne-am facut genele !!
Mamaaa !!!!!!! ce gagica tare domle (de rîd si curcile în Germania asta ) :D :D :D :D :D :D :D Da-i în Germania un Sandero la Femeie si asa ceva iese: |
Imi aduce a photoshop.
|
Nu. Tipa zice ca le-a lipit. Sînt STICKERE de cumparat :D :D :D
tîmpenii din astea gasesti aici la fiecare benzinarie. Se practica de regula la Renault TWINGO. Acu ia apucat prostia si pe Sandero :D :D :D |
ce caterinca sunt genele alea :lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Haha , ce dejtept esti tu nenea Cyber...
E photoshop toata ziua. Ochiul tau de connoisseur n-a tzintit bine de data asta. 1 la mana , n-au nici o reflexie 2 la mana , zici ca stau in aer. 3 la mana , cam strambe ...RAU... 4 la mana , lasa-neee... |
@topser: Am vazut si eu ca n-au nici o reflexie si parca plutesc pe masina ... dar nu am vrut sa comentez ca nu eram sigur ... se pare ca adevarul a iesit la iveala :lol:
..... on-topic : "Sielo tunnnnning fratee" Da, este un Cielo .. de nerecunoscut... http://traficul.org/wp-content/uploa...09/imag015.jpg |
1 Attachment(s)
@ topser
Reflexie ? Pai daca sînt MATE ce reflexie sa aibe? Asimetrice? Clar. Unde pune la o masina femeia mîna, pune dumnezeu mila :D Uite aici daca nu ma crezi. Sînt de cumparat si cu reflexie: Uite-le aici puse pe TWINGO, tot FARA REFELEXIE: http://www.folienstyling.de/catalog/...go-Wimpern.jpg PE EBAY gasesti tîmpeniile astea cîte vrei de faci varza cu ele în toate culorile si stilurile :D :D :D |
Clar , se vede ca n-ai avut ce face si te-ai jucat un pic cu Photoshopu :D
Sau s-o fii jucat altcineva, iar pe imaginea cu twingo`ul care l-ai pus tu , autocolantul nu este nicidecum MAT... SCRIE CLAR SI IN POZA REFLEX - SCHWARZ . |
All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2025 4Tuning