![]() |
Re: E36 - B 95 E R N - 2.5 24V
multumesc mult de tot :D
|
Ahaaa deci de aia ai cerut revista in seara aia :lol:
Felicitari arata foarte misto masina...sa ai grija de ea. |
Superbă maşina şi superbe şi pozele riggrullz;) ai glijă de ea ERNEST,cum ziceai tu,mai răruţ că'i mai drăguţ :P !;)
|
mersi de urari :D :D
|
1 Attachment(s)
poza noua :D
|
pai doar una??
hai cu restu...una de prea putin....:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
pai nu prea mai am noi ;)) :D asta era din sesiunea veche da nu intrasem ink in posesia ei ;))
|
Nici o miscare nimic tata ? Ceva noutati ?
|
1 Attachment(s)
si una mai veche de la E36 meeting;)
|
pai nimic nou deocamdata ;)) dar am ceva planuri pe care sper sa le aplic in viitoru f apropiat :D
de la meeting sa vad dfierentele.. era f inalta aici ;)) si balonul la cauciucuri f mare ;)) |
Da era sus de ton.....si eu care ma intrebam cum puteai sa mergi cu ea...atunci..oare acuma cum o fi??.....bafta cu ce ti-ai propus
|
Ernest ..nu stiu daca mai are rost sa iti mai spun si eu ce masina superba ai ;)
sa ai grije de ea :) cat ziceai ca vrei pe scaune:)) :lol::lol:? am sa iau id-ul tau ...am sa te intreb cate ceva ..sper sa nu te superi :) Numai bine ! |
ms mult dap ne auzim pe mess ;) :D
|
Salut in primul vreau sa te felicit pt masina care o deti ,este de exceptie ...
In al doilea rand vreu sa te felicit pt interiorul care dupa parerea mea are cele mai frumoase scaune fata care sau pus vreodata pe marca BMW ...repet parerea mea .. Vreau sa te rog daca poti sa-mi dai cateva detali despre interiorul Recaro, cate observ este de coupe ...cum sa potrivit pe sedan , a intrat fara probleme ...cate airbeguri ai pe masina si daca recunoste scaunele airbegurile ....si eu sunt foarte interesat de un astfel de interior ..fetele de usi le-ai retapitat? Multumesc .. Bafta in continuare cu masina .... |
Quote:
El nu are airbag-uri de 98, alea cu plasa in scaune, asa ca nu are ce mufe sa conecteze, sau ce sa-i dea eroare. Daca ai airbag-urile non-srs, alea care sunt pe senzor de greutate in scaune, atunci iti trebuie 2 vadere cu senzori. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning