![]() |
Re: Golf 3 - '93
nu numai voi suferiti de drumuri. si aici in craiova e dezastru. adevarul e ca suspensia sport are rol doar decorativ la noi ca in rest e cosmar
|
ca bine zici... aici in RO numai pt. decor is !
|
4 Attachment(s)
Niste poze de la King Of Europe - Cluj...in parcare alaturi de inca 3 bestii pe acolo ;))
P.S: un eveniment de nota 10....superb ! |
faine poze ..
:) daca aveai si tu capota neagra erai de a lor :)) :P o parere : schimba numerele .. fa altele .. cu stema din aia noua :) |
1 Attachment(s)
daca vei reusi sa o faci intradevar asa atunci chiar va fi un golf 3 foarte frumos si cu foarte mult bun gust
|
5 Attachment(s)
Quote:
Deocamdata maine voi pune alarma pe wolfie`... In rest niste poze... |
vrei sa o revopsesti?
|
Quote:
de vopsit iar...posibil la anu sa o vopsesc intergal (eu - si asa stiu ca e facuta si aia cu mana mea) ...ca sincer mi-e mila sa dau 500 euro sa o vopseasca un "nime-ni drum" cum e plin orasu si sa puste dupa un an cum au patit multi. |
aha, inteleg... si eu mi-am retusat masina fara sa o duc la nimeni pt. ca nu merita sa o duc ca nu o fac ei mai bine ca mine, si ce rost are sa ma usurez la buzunar de cateva sute de lei.
|
daca iai vopsii bandourile si spolerul ar da mult mai bine bafta
|
7 Attachment(s)
Masina a intrat in regim de lucru... s`a rezolvat problema cu rugina de la aripi si vopsit + eliminat semn VW de pe spate (pe luni va fi gata total) alaturi de un polish necesar...
Foliile de pe stalpi, capota si plafon eliminate (necesar pt polish`ul total) A mai aparut si stickeru`l nou 4tuning pe ea.... Urmeaza sa vopsesc plasticurile din interior, bandourile, spoilerele, prelungirea de bad boy, grila fata si eleronul albe...mai incet ce-i drept dar nu ma grabesc (graba strica treaba) Niste poze deocamdata.... |
arata mai bine asa ! eu zic .. sa strangi bani si o vopsesti toata sa nu se mai vada diferente de culoare ..
acuma na .. fiecare dupa posibilitati :) baftaaaa .. |
Quote:
Bafta in continuare!! Sa vina si la mine odata ceva bani sa ma apuc si eu de al meu...Damn:???: |
Quote:
Dupa polishu` total nu mai sunt diferente de culoare... cine mi l`a facut mi-a garantat ca o sa tina macar 2 ani in regim de spalat odata pe saptamana. Abea astept sa merg maine dupa ea... |
pai atunci .. asteptam ceva poze .. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning