![]() |
Re: Nissan Sunny GTi-R
:lol::lol::lol: a ajuns lumea sa creada c-o ai pe elodia in garaj:lol::lol::lol:
|
8 Attachment(s)
Ca sa ma laud iar singur (mi-au murit admiratorii :)))) )
Furtune de teflon sertizate ulei/racire pentr turbo custom made dupa specificatiile mele. |
daca sunt facut dupa specificatiile tale e clar ca nu o sa se potriveasca...
|
am avut si eu facute custom la ca18det :D dar erau mult mai groase
|
Pai bine mai Mate....dar tie iti plac asa mai groase...ei mie nu!!!:))))))
|
Numai la marimi va sta gandu'... :))
|
pai la ce vrei draga sa ne stea ? dimensiunea si ce faci cu furtunul aia e important (furtunul de la masina ) :))))
|
Furtunele astea sertizate si motorul asta rosu vin in vara la Koe?
|
Eu asa sper.........numai daca as gasi niste bani sa imi iau injectoare!!!!
|
Am citit tot topicul, nu am cuvinte pentru o asemenea masina, e pur si simplu superba. Cu siguranta oricine si-ar dori o asemenea racheta:)
De asemenea pasiunea ta pentru ea nu are limite:) sper sa nu aflam ca peste 2 luni ti-ai vandut un rinichi pentru a-ti pune in practica restul ideilor:)) glumeam si eu. Ai grija de ea. |
e adevarat ca ai accidentat masina sau sunt doar zvonuri ?
|
bai Bgd da ce faci tu cu masina asta cand o termini?nu e prea puternica pt tine?tu mai bei?noroc ca s-au inchis spiceurile astea ca o luai si tu ca ALTII...... =)) jur ca eu n-am vazut moldovean cu masina asa de puternica!!!pai daca bei boasca cum zicea Maus acolo la munca poti sa faci grav cu masina asta...... ;)
PS:mai dani_let lasa moldovenii in pace :)) |
Bai da rau mai este bre.......cum ma prinzi cum ma certi....app ala cu boasca la munca cred ca e Maus nu eu....:)))
|
Quote:
aaaaaaaaa scuze esti unul dintr-e fitilistii 4tuning-ului...... |
hai ca-ti era dor sa te mai cert putin :)).....spor la treaba si felicitari inca o data!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning