![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
nu mai este al lui sebi demult.... acum este al meu!!!!!!!!!!!! |
2 Attachment(s)
gata atata au fost
|
5 Attachment(s)
Vand subwoofer cel din poze difuzorul este de 250RMS numai ca am dat cu putere in el si s-a dezlipit o litza de pe membrana cine e interesat YM:bogdy_44 pretzul este de 3mil
|
Lucian...doar 5 masini prezentate la rubrica "new inferno motorsport"? cam putin
|
lichidare de stoc .... detalii aici https://forum.4tuning.ro/showthread.p...54#post1974954
|
vreau si eu filmuletu asta => P1060057 ca nu e pus
|
cred ca ar trebui sa-mi cer si eu niste drepturi ...... =))
|
jack si cu andu ... are 400 mb filmul dar cred ca e cel mai frumos :D enjoy
|
3 Attachment(s)
Mi-am luat si eu stopuri...ce parere avetzi?? Multzumiri lui Stefan_88
|
frumos frumos sa le stap sanatos :D
|
Dragutze :D asteptam poze cu aia mica :P desigur, vorbim de oglinda de pe stanga :)
|
Quote:
|
:( ms daffy
|
JAC-u se da frumos cu ursu, bai andule zici ca esti cu ursu la plimbare :))) mi e imi placea sa rup gura la urs cand faceam burn si un cerc o chestie sa se auda motoru de urs cu adevarat pana nu ai dadeam in limitare de sarea in sus. Va e frik... :). aaaaaa sa iti mai aduc aminte andule cand ne ziceai u hai ma dai fa un burn fa cercuri etc... vezi cum e acum abia ai dai .... daca eram acolo la pui de urs ce iti faceam mare bulan ai avut ! :D
|
Mi-am montat stopurile pe masina da super ok nu stau ca originalele dar le fac eu luni le am inregula totul ok...si Lucian am vrut sa-mi comand oglinda de anglia pe stg dar fabiile de anglia au ambele oglinzi mari asa ca nu e combinatie m-am interesat bine si nu are rost...o sa-mi schimb decat carcasa si poate vine acuma niste angel cu tot cu faruri...sambata intra masina in service
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning