Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

buddy_lexx 12-03-09 19:12

Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2141954)
mda :) astazi am urmat unele sfaturi , si am dat "iarba" jos (am luat`o`n camera :D) , si`a ramas doar samuraiul , si mi-am mai pus o folie de protectie transparenta , care face negrul mat -> lucios :) chiar a iesit bine ...

fara poze momentan , ca am avut o zi grea la facultate

ps. sunt pe rosu marius :"> HEEELLPPPP :))

nu`ti este rusine ba sa ceri de la fratetu:)))) vinde iarba daca tot ai luat`o de pe masina =))))))

VaLeX 13-03-09 18:28

:) era un fel de gluma , in fine , am facut rost de benzina , am fost pana la Roman , si mi-a mai ramas ceva in rezervor .. mai am sa ma misc vreo 2 zile pana vin banii de acasa :)

buddy_lexx 13-03-09 21:35

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2145291)
:) era un fel de gluma , in fine , am facut rost de benzina , am fost pana la Roman , si mi-a mai ramas ceva in rezervor .. mai am sa ma misc vreo 2 zile pana vin banii de acasa :)

ci faci uai ..iar plimbi gagicile prin roman?:)))))

VaLeX 13-03-09 21:46

treaba mea :) insa , din masina curata din pozele trecute , a ajuns ca un purcel :|
maine am sa fac 2-3 poze sa vezi capota :) chiar da mai bine , plus ca e lucioasa :) :bunch: secsi

claus77 14-03-09 13:27

Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -

Baga pozele alea, daca imi place cum da poate vreau si eu la a mea ca tot sunt membru KATANA. :D (deocamdata numai cu numele)

VaLeX 14-03-09 16:12

4 Attachment(s)
poftim claudiu , sa vedem , poate te bag si pe tine :) numa ca trebuie sa vorbesc dinainte , sa nu te pun pe drumuri degeaba :)

ps. ce parere aveti ? :)

Sonny 15-03-09 18:19

Samurai Jack? :lol:

buddy_lexx 15-03-09 21:37

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2150090)

nu..este samuraiul din sigla clubului KATANA TEAM :P

VaLeX 15-03-09 23:10

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2150090)

Samurai "TE FAC SUSHI" :lol:

scturoag 23-03-09 20:28

Ti-am spus cat de tare imi place masina ta ?!? .... nu mai stiu ... nu am stat sa caut acum pagini in urma ... dar iti spun acu' ... masina e SUPER TARE !!!! deci ... e facuta cu gust ... nimic kitch .. e super super tare ... chiar imi place ... cu adevarat ... bafta la modificari si toate cele bune tie si masinii ... se pare ca formati o echipa buna :D

VaLeX 24-03-09 12:21

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2176598)
Ti-am spus cat de tare imi place masina ta ?!? .... nu mai stiu ... nu am stat sa caut acum pagini in urma ... dar iti spun acu' ... masina e SUPER TARE !!!! deci ... e facuta cu gust ... nimic kitch .. e super super tare ... chiar imi place ... cu adevarat ... bafta la modificari si toate cele bune tie si masinii ... se pare ca formati o echipa buna :D

:) ms de aprecieri , insa mai e mult de lucrat ....

scturoag 24-03-09 13:35

Bafta In Continuare ... sper sa nu faci kitch ... ca pana acum a iesit super tare ... normal ca mai ai de lucrat ... orice masina tunata din lume ... odata si odata isi mai schimba culoarea , bodykit-ul ...etc , tuningul nu are limite :D

trafy-vr6 24-03-09 13:58

valexe sper ca ai scos stickerele alea cu nos de pe spatarul scaunelor, nu?

VaLeX 24-03-09 17:16

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2178534)
Bafta In Continuare ... sper sa nu faci kitch ... ca pana acum a iesit super tare ... normal ca mai ai de lucrat ... orice masina tunata din lume ... odata si odata isi mai schimba culoarea , bodykit-ul ...etc , tuningul nu are limite :D

am sa incerc , totusi finantele ma omoara , dar sa vedem ce ne rezerva viitorul ..
Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2178608)
valexe sper ca ai scos stickerele alea cu nos de pe spatarul scaunelor, nu?

dap, le-am scos si pe-am pus in fata .. :lol:

scturoag 24-03-09 17:19

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2179186)
am sa incerc , totusi finantele ma omoara , dar sa vedem ce ne rezerva viitorul ..

Incet , incet ai sa reusesti. bafta !

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2179186)
dap, le-am scos si pe-am pus in fata .. :lol:

:lol::lol::lol: hahaha

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning