![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
Quote:
|
:) era un fel de gluma , in fine , am facut rost de benzina , am fost pana la Roman , si mi-a mai ramas ceva in rezervor .. mai am sa ma misc vreo 2 zile pana vin banii de acasa :)
|
Quote:
|
treaba mea :) insa , din masina curata din pozele trecute , a ajuns ca un purcel :|
maine am sa fac 2-3 poze sa vezi capota :) chiar da mai bine , plus ca e lucioasa :) :bunch: secsi |
Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -
Baga pozele alea, daca imi place cum da poate vreau si eu la a mea ca tot sunt membru KATANA. :D (deocamdata numai cu numele)
|
4 Attachment(s)
poftim claudiu , sa vedem , poate te bag si pe tine :) numa ca trebuie sa vorbesc dinainte , sa nu te pun pe drumuri degeaba :)
ps. ce parere aveti ? :) |
Samurai Jack? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ti-am spus cat de tare imi place masina ta ?!? .... nu mai stiu ... nu am stat sa caut acum pagini in urma ... dar iti spun acu' ... masina e SUPER TARE !!!! deci ... e facuta cu gust ... nimic kitch .. e super super tare ... chiar imi place ... cu adevarat ... bafta la modificari si toate cele bune tie si masinii ... se pare ca formati o echipa buna :D
|
Quote:
|
Bafta In Continuare ... sper sa nu faci kitch ... ca pana acum a iesit super tare ... normal ca mai ai de lucrat ... orice masina tunata din lume ... odata si odata isi mai schimba culoarea , bodykit-ul ...etc , tuningul nu are limite :D
|
valexe sper ca ai scos stickerele alea cu nos de pe spatarul scaunelor, nu?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning