Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   ProTuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/85047-protuning-baia.html)

barbosa 19-11-09 20:03

Re: ProTuning Baia Mare

FARA CUVINTE .
Ai idee ce culoare ii trage proprietarul la final? :D

2FAST 20-11-09 08:07

ff misto iese bravo
imi imaginez cat ai muncit la ea mai ales ca toate piesele vad ca sunt matritate si refacute din fibra banuiesc ca mai ai stopurile si farurile de facut si gata ai scapat -- la vopsit cu ea:D

Constantin Stefan 22-11-09 21:06

nu am cuvinte pentru ce faci robert,succes,rabdare,sanatate si vointa,asta iti trebuie sa termini proiectu,si la anu poate vb ca vreau sa fac si eu ceva la un matiz.sti ce culoare va avea masina?

AlliedComposites 23-11-09 08:17

Ar trebui sa facem un poll cu ce culoare credem ca o sa iasa in final! Eu zic alb perlat cu capota din carbon cum s-a spus mai sus

Jokerman170 26-11-09 19:09

probabil alb cu hardtop negru, ca asa e cel mai "trendy" acum

protuning 27-11-09 19:58

7 Attachment(s)
in legatura cu culoarea inca nu se stie exact ce culoare va fii sunt mai multe variante.intre timp mai pun niste poze cu farurile in lucru, sunt foarte greu de realizat pt ca sunt prea multe bucati separate care trebuiesc prinse la olalta ca in final sa fie simetric si mai ales sa fie si pozitionate in asa fel incat sa fie reglate cat mai aproape de reglajul final .incerc sa pun si un filmulet cu masina afara in intuneric pt ca in poze nu se vede lumina obtinuta .

aleyx_oltcit 27-11-09 20:11

belea belea , are lumina nu gluma

Eugen_TL 27-11-09 20:12

Mai exista cineva cand umbla la faruri ( fie ca pune xenon,lupe sau il face tot ) si apoi sa vada la aparat ce arata? :)

marik44 27-11-09 20:13

foarte tare, bvv astept sa vad finalul masini, multi te-au laudat, dar o sa fie alti baieti ,,buni" cu figuri care o sa comenteze la final stima

dkodevl 27-11-09 20:52

apoi comentarile vor fi degeaba si pe de alta parte ar fi bine sa comenteze cei ce au mai facut asa ceva nu cei ce viseaza

daca proprietarul vai fi multumit inseamna ca este ok

bafta in continuare robi

Yackone 28-11-09 00:53

curaj ca nu mai ai mult;)

alexufo 28-11-09 01:29

:O..............................si se facu lumina
spor la treaba robi..ca stiu cat mai ai :D

barbosa 28-11-09 11:04

Va atrage cele mai multe priviri la showuri, daca nu va scrie pe ea ce masina e, nu vor stii multi despre ce e vorba. Succes la strans cupe.

mario_eddy 30-11-09 17:48

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 2842321)
in legatura cu culoarea inca nu se stie exact ce culoare va fii sunt mai multe variante.intre timp mai pun niste poze cu farurile in lucru, sunt foarte greu de realizat pt ca sunt prea multe bucati separate care trebuiesc prinse la olalta ca in final sa fie simetric si mai ales sa fie si pozitionate in asa fel incat sa fie reglate cat mai aproape de reglajul final .incerc sa pun si un filmulet cu masina afara in intuneric pt ca in poze nu se vede lumina obtinuta .

super , hai ca nu mai e mult si o vedem terminata ,felicitari pentru munca depusa :workout: , multi nu ar fi avut curaj sa se apuce de un asemenea proiect

protuning 02-12-09 18:44

4 Attachment(s)
cateva poze mai noi

All times are GMT +2. The time now is 07:43.

- Copyright 2026 4Tuning