![]() |
Re: Au inceput inscrierile in NSL Romania
Se mai fac inscrieri?:o
@Claudiu: masina ta a ajuns undeva zona Rahova-Magurele? ...:cry: |
Se mai fac inscrieri?:o
@Claudiu: masina ta a ajuns undeva zona Rahova-Magurele? ...:cry: |
Quote:
Prin Magurele, Ilfov a ajuns...nu mai stiu exact cum se numeste comuna de unde este baiatu ....nu am mai vazuto de cand am dato |
Quote:
|
Mda...Sa incepem intr-o nota de pesimism..Prima data am ezitat sa va scriu , deoarece am crezut ca voi fi luat peste picior datorita varstei mele ! Dar citind cu atentie toate cele 23 de pagini din acest topic am observat cu placere ca acest club cuprinde oameni cumsecade , formand o mica-mare familie . Sa incep prin a ma prezenta ! Salut ma cheama Adam Valentin Mihai si am 17 ani (18 ani fara 4 luni) si sunt din Bucuresti . Inca de mic am deprins o pasiune pentru masini , acest fapt datorat tatului meu . Da stiu ! Inca nu pot aplica pentru membru cu drepturi depline din cauza varstei si a lipsei permisului de conducere ! Ce pot sa zic despre mine fara sa par a fi narcisist ? .. Gandesc destul de matur pentru varsta mea si sunt constient si responsabil pentru faptele pe care le savarsesc ! Daca vorbim de "garajul" meu va pot spune cu satisfactie ca detin in parteneriat cu varul meu un Golf 5 R (B 09 SNW => SNOWE = porecla mea ) , am participat la cateva drag-uri cu ea ! Precizez ca nu am probleme cu politia sau antecedente penale ! Cum am precizat nu pot aplica pentru membru deplin dar as dori sa devin membru simpatizant la inceput , iar pe parcurs incet incet voi incerca sa avansez :D ! O seara buna la toti si astept cum nerabdare raspunsul dumneavoastra !
Cu stima , Snowe ! |
O filiala cluj este ?
|
Ce liniste s-a lasat in NSL :-s ! S-a intamplat ceva sau se pregateste vre-o surpriza :D ?
|
Quote:
|
Hmm ...liniste? Suntem cu totii pe aici dar am devenit zgarciti la scris :))
|
Quote:
|
As dorii sa stiu care sunt conditiile pentru inscriere si ca sa spun cateva despre mine...am permis de 3 ani ,posed 2 masini o dacie 1310 si un urs ...astept informatii pe pm . multumewc
|
Quote:
Quote:
cine nu se incadreaza in cele enuntate mai sus nu are rost sa isi mai bata capu degeaba cu intrebari....va multumim |
Quote:
|
Quote:
Cu stima , Snowe ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning