Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

VPR`u 15-10-05 14:08

....

CeReS 15-10-05 18:32

Demult nu am mai citit un post asa tare :roll:

GABBY_ 15-10-05 19:21

cred ca de cand te-ai ras :lol:

Nesanatosu 16-10-05 14:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WarlorD\"
Buna. Is nou paici. Am carnet de 1 luna si 8 zile. Si conduc bine. Unii prieteni ai mei zic ca conduc foarte bine. Dar nu ma laut. Mai trec si eu prin port. Is inca noob in ale racingului. Facui un fel de liniutza, daca se poate numi asa de imediat cum iesi din port pana pe mircea. Mi sa supraincinst motoru si am stat cu el la aerisit! :oops: Eh se intampla! Dar a 2 a oara nam avut probleme. Eu am facut scoala de soferi pe un opel astra clasic. Am inceput sa conduc Cielo-ul lu maicamea berlina. Acuma am trecut pe Seat-u lu tata IBIZA si am condus si de 3 ori Renault Megan 2 Sedan care e tot a lu tata. Raman cu IBIZA e mica si ma strecor rpd cu ea. Si e puternica. Anyway cu IBIZA de la sensul giratoriu din tomis nord de langa Phoenix m-am luat cu unu cu un golf 4 sdi 60 CP. L-am luat :P Anyway e colegamiu de clasa. Deci eu is noob in ale sofatului. Ceva sfaturi daca aveti ptr mine? As vrea sa imi customizez oleaka (mai mult seatu) pe unde draq merg?

Ce am invatzat:

Scartz Lung
Scartz Scurt
Drift
Liniutze

In rest cine ma mediteaza? :P

Me noob, repet nu ma luati greu! :(

WTF :shock: :?

ct77pia 16-10-05 17:33

bravoooooooooo vezi ca mai sunt si alti soferi pe strada ca sa nu mai spun de stilpi, copaci etc

Psycho 17-10-05 21:44

ce`s alea drifturi ???

faruk_fyk 18-10-05 00:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
ce`s alea drifturi ???

DRIFT = nu stiu mai exact ce inseamna,dar am inteles ca asa ceva facea unu cu o solenza pe aeroport si strigau aia \"bravo tati...ce drifturi frumoase face\" si dupaia s-a rupt un cablu sub masina... :lol: si au zis \"i-a dat rateu...moaaaaa...\" :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 18-10-05 01:02

ce tampitzi frate cum poa sa faca asa ceva cu dacia ?!

ERY 18-10-05 09:19

Tre sa fii nesanatos sa faci asa ceva cu Dacia............si am auzit ca acu o mai si vinde :P

x-28-TRA 18-10-05 10:12

bai baiatuu asta e bun ma daca a invatzat sa da scirtz scurt e prea periculos :))))))))))))))))))))))

eu zic sa il bag la x-team daca nu cumva vretzi voi sa il luatzi .eu unu nu prea as vrea sa il dau :)))))))))))))) ca e prea bun :))))))))))))))))))))

CeReS 18-10-05 17:37

Eu zic ca e prea tare si ptr noi si ptr voi. Mai bine vb cu el sa ne dea meditatii. Eu, personal vreau sa ma inscriu la cursul de liniutze. :twisted:

needBrain 18-10-05 18:56

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cat e sedinta?200,300??? :lol:

X-Ray-Eyes 18-10-05 20:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cat e sedinta?200,300??? :lol:

Am inteles ca e 500.000 ora !!!
Mai bine apelez la prietenul meu \" Pionezza \" care ...... stie el ... Fara numar !!!
Nu va ganditzi la prostii !!! Dupa 1 ora de mers cu el va vine sa smulgetzi firele de la claxon !!!
:punch:
HE HE HE !

Psycho 18-10-05 20:49

hai dava`n coaiele berzei .. k ... toti suntetzi kamikaze :)

GABBY_ 19-10-05 10:44

acum o sa imi fac dusman ptr ca stiu ca adevarul doare ,dar la aeroport ceres s-a chinuit sa fac un drift si nu i-a iesit nimic :wink: in afara de flacari nimic special .au fost masini la sfert de valoare si de putere care au facut show (sau poate soferi mai priceputi :shock: )

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning