![]() |
....
|
Demult nu am mai citit un post asa tare :roll:
|
cred ca de cand te-ai ras :lol:
|
Re:
Quote:
WTF :shock: :? |
bravoooooooooo vezi ca mai sunt si alti soferi pe strada ca sa nu mai spun de stilpi, copaci etc
|
ce`s alea drifturi ???
|
Re:
Quote:
|
ce tampitzi frate cum poa sa faca asa ceva cu dacia ?!
|
Tre sa fii nesanatos sa faci asa ceva cu Dacia............si am auzit ca acu o mai si vinde :P
|
bai baiatuu asta e bun ma daca a invatzat sa da scirtz scurt e prea periculos :))))))))))))))))))))))
eu zic sa il bag la x-team daca nu cumva vretzi voi sa il luatzi .eu unu nu prea as vrea sa il dau :)))))))))))))) ca e prea bun :)))))))))))))))))))) |
Eu zic ca e prea tare si ptr noi si ptr voi. Mai bine vb cu el sa ne dea meditatii. Eu, personal vreau sa ma inscriu la cursul de liniutze. :twisted:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cat e sedinta?200,300??? :lol: |
Re:
Quote:
Mai bine apelez la prietenul meu \" Pionezza \" care ...... stie el ... Fara numar !!! Nu va ganditzi la prostii !!! Dupa 1 ora de mers cu el va vine sa smulgetzi firele de la claxon !!! :punch: HE HE HE ! |
hai dava`n coaiele berzei .. k ... toti suntetzi kamikaze :)
|
acum o sa imi fac dusman ptr ca stiu ca adevarul doare ,dar la aeroport ceres s-a chinuit sa fac un drift si nu i-a iesit nimic :wink: in afara de flacari nimic special .au fost masini la sfert de valoare si de putere care au facut show (sau poate soferi mai priceputi :shock: )
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning