![]() |
Re: BMW rules...
2 Attachment(s)
in scurta vreme pe ARO.are deja si adaptoarele speciale!
|
motorasul si-a dat demisia din caroseria aia rosie de e30/5.urmeaza sa fie angajat la ARO srl,pe perioada nedeterminata,cu norma intreaga,fara posibilitate de concediu.unde (mai mult ca sigur) va lucra mult peste program.in orice caz,va primi de mancare cea mai buna benzina,si cele mai bune vitamine (octane booster)
|
Mama, da` ce curatenue s-a facut pe/prin motorul ala.. Tisztak azok a motorok mint egy konyha :lol:
|
igen....draga mint a patika.....:)
|
3 Attachment(s)
Mai da absenteaza lumea pe topicu asta???:)) glumesc.........Hai ca am gasit eu ceva Fain in zilele astea......;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite un CSL original!!!:lol:
pacat ca nu a lasat pe nimeni inauntru!!!:cry: poza ii facuta la siab 2003 sau 2004 |
super adevarate
|
va multumesc la toti,acest topic,de curand a trecut de 10000 de vizite!!!
BMW rules !!! |
cool, bmw rocks
|
2 Attachment(s)
Yes Yes .....Asta asa e..:)
|
salutare tuturor...ce parere avetzi despre bmw 518 din 84...
|
Eu cel putin date tehnice nu prea stiu......Stiu doar ca modelele din vremea aia sun foarte rezistente atat la accidente cat si la forja....si inca un lucru.......sunt mari si au loc sub capota pentru "jucarii" ;)..
|
scuzati ca am postat aici:lol:
dar mar interesa unde sar putea face un paint pe masina aici sau in cluj daca stiti dati un PM multumesc!!!:) |
referitor la bmw-ul 518 de care vorbeam mai inainte,s-ar putea pune motor de pisica din 94 de 2,5 si cutia de viteze de la pisica?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning