Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

Antilles 30-09-12 23:09

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

6 Attachment(s)
Prima iesire:

AnDrEiCa 30-09-12 23:17

Sincer,dupa cat s-a lucrat la masina asta ma aspteptam la altceva.dar na,nu te poti C**a in gusturile omului

westsideracer 01-10-12 00:06

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5193046)
Prima iesire:

Frumos! foarte bine da culoare in razele soarelui,stopurile pica foarte foarte bine(mie unu imi place mult de tot ). singurul lucru care mi se pare putin ciudat,asta poate si pt ca nu ai pus mai multe poze in detaliu si anume evazarile spate. parca nu au o continuitate cu bara...oricum,respect pt ceea ce ai realizat! nu oricine poate face asa ceva.

Antilles 01-10-12 08:18

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 5193059)
Sincer,dupa cat s-a lucrat la masina asta ma aspteptam la altceva.dar na,nu te poti C**a in gusturile omului

Sa devina Lamborghini poate?

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5193096)
Frumos! foarte bine da culoare in razele soarelui,stopurile pica foarte foarte bine(mie unu imi place mult de tot ). singurul lucru care mi se pare putin ciudat,asta poate si pt ca nu ai pus mai multe poze in detaliu si anume evazarile spate. parca nu au o continuitate cu bara...oricum,respect pt ceea ce ai realizat! nu oricine poate face asa ceva.

Thanks, evazarila spate se opresc in bara pe o linie transversala, si mie mi-a parut ciudat initial dar pana la urma mi-a parut cea mai buna varianta, DTM Style:), oricum, am fost si sunt interesat de detaliile mici, chestii care nu se prea baga in seama mai nou. Ieisrea asta m-a ajutat sa vad si imperfectiunile, chestiile care pot aparea numai dupa ce se misca masina (cam greu sa montezi/setezi tot si sa prevezi fiecare piesa cum se va misca la drum, socuri, impact). Pot sa spun ca evazarile sunt brici (de fapt fata e toata din fibra de sticla), nu freaca rotile nicaieri nici macar cu sarcina in masina. Sigurantele de la capotami-o tin putin tensionata iar cand e foarte cald se ridica un colt prea tare, usa soferului mai necesita reglare (si acum un prag trebuie revopsit), si nu-mi mai vine nimic in minte)

_Cox_ 01-10-12 19:04

Una dintre cele mai frumoase G-uri de la noi din tara, felicitarile mele pentru toata munca depusa!

andi_cimpean 01-10-12 19:16

Īmi place ceea ce ai făcut la maşina asta şi felul īn care arată!

Bara spate, ar merita să fie mai lată. Īnceputul este bun şi sper că vei continua evazarea pe toată bara spate.

Te-ai gāndit la un eleron?

jhonycvz 01-10-12 19:24

superba 5*
eu cred ca bara spate va ramane asa cum este acum..are un stil aparte..si originalitate ..se vad bine anvelopele...din spate....

Antilles 01-10-12 20:16

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 5194002)
Una dintre cele mai frumoase G-uri de la noi din tara, felicitarile mele pentru toata munca depusa!

Merci man, CEA mai frumoasa (ca e a mea:P)

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5194026)
Īmi place ceea ce ai făcut la maşina asta şi felul īn care arată!

Bara spate, ar merita să fie mai lată. Īnceputul este bun şi sper că vei continua evazarea pe toată bara spate.

Te-ai gāndit la un eleron?

Nu prea ai cum sa-i dai alta forma si sa nu cazi in extreme cel putin...ciudate, ca sa continui bara spate (evazarile) pana jos ar trebui sa se faca ceva prize de aer care deja nu-si mai au locul acolo, nu mai au nici o treaba cu hayonul shaved, fara acele prize de aer bara va ajunge gigantica, si asa spatele arata foarte mare.
Eleron? Nu-i vad sensul, totusi e o masina cu tractiune fata de abia 101 cai amarati, e prelungita partea de sus de la hayon, e suficient.

Zici mai sus "inceputul", deja am trecut de stadiul asta, nu crezi? mai am doar cateva retusuri de facut si una alta pe la interior. Am fost la un expo in weekend, m-am uitat la restul masinilor, nici una nu era pefrecta, dar NICI UNA, peste tot vedeai greseli la vopsea, lufturi la elemente and so on, eu asta vreau de la masina mea, sa fie perfecta si ...mi-ar ajunge:P

Quote:

Originally Posted by jhonycvz (Post 5194037)
superba 5*
eu cred ca bara spate va ramane asa cum este acum..are un stil aparte..si originalitate ..se vad bine anvelopele...din spate....

Asa ramane, DTM Style, mie unu imi place chiar mai mult decat ma asteptam. Oricum, nu stiu cat mai tin masinuta, ma mai dau putin ca sa-mi amintesc cum e apoi =for sale (ambele), la anul trebuie ceva de naveta si race car, asta nu e nici una, nici alta.

andi_cimpean 01-10-12 20:56

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5194113)
[...]

Zici mai sus "inceputul", deja am trecut de stadiul asta, nu crezi? mai am doar cateva retusuri de facut si una alta pe la interior. [...]

Cānd am zis "īnceputul", m-am referit strict la bara spate, nicidecum la maşină.
Maşina are wide body kit şi spatele nu inspiră acel "wide".
Pentru un eleron mai funky, nu-ţi trebuie neapărat sute de cai putere. Oricum, este chestie de gusturi, pentru că maşina arată bine şi fără.

Nu vreau să crezi că arunc doar critici. Nici măcar nu pot fi considerate critici ci mai degrabă simple păreri. Sunt extrem de conştient cāt de greu este să faci ceva custom la o maşină şi să mai arate şi bine la final!

Antilles 02-10-12 07:13

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5194160)
Cānd am zis "īnceputul", m-am referit strict la bara spate, nicidecum la maşină.
Maşina are wide body kit şi spatele nu inspiră acel "wide".
Pentru un eleron mai funky, nu-ţi trebuie neapărat sute de cai putere. Oricum, este chestie de gusturi, pentru că maşina arată bine şi fără.

Nu vreau să crezi că arunc doar critici. Nici măcar nu pot fi considerate critici ci mai degrabă simple păreri. Sunt extrem de conştient cāt de greu este să faci ceva custom la o maşină şi să mai arate şi bine la final!

Relax man, nu-i stres.

bujuKYL 02-10-12 18:03

ti-a iesit super tare 10*!!!8)

Antilles 02-10-12 22:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5195148)
ti-a iesit super tare 10*!!!8)

Merci man, dar inca mai e putin de munca:)

bujuKYL 02-10-12 23:22

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5195560)
Merci man, dar inca mai e putin de munca:)

tot timpul o sa fie ai sa vezi! nu te vei opri niciodata!8)

ps. : jantele cele negre le scoti la vanzare?:D

Kahn 03-10-12 10:12

A iesit interesant masina. Felicitarile mele. Daaaaar, nu ti se pare ca bara fata e prea ridicata. Ma refer ca daca te uiti din lateral, bara se ridica in spre capat. Stiu ca e mult mai practic asa, dar daca tot e o masina de show, puteai sa mai renunti la practicabilitate:D. Si daca poti si vrei, evident, sa pui un fagure adaptat din alta bara (nu stiu daca se gaseste de cumparat la m2) in locul plasei din bara fata.

Nu o lua in nume de rau, nimeni nu are masina perfecta si atatia oameni care vor scrie aici tot atatea pareri vor fii:D

streetfame 03-10-12 18:35

super masina, si vopseaua :) cu plasa fagure zic si eu ca ar arata mai bine... salut

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning