![]() |
Re: Maşina mea: Astra G 1.6
6 Attachment(s)
Prima iesire:
|
Sincer,dupa cat s-a lucrat la masina asta ma aspteptam la altceva.dar na,nu te poti C**a in gusturile omului
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Una dintre cele mai frumoase G-uri de la noi din tara, felicitarile mele pentru toata munca depusa!
|
Īmi place ceea ce ai făcut la maşina asta şi felul īn care arată!
Bara spate, ar merita să fie mai lată. Īnceputul este bun şi sper că vei continua evazarea pe toată bara spate. Te-ai gāndit la un eleron? |
superba 5*
eu cred ca bara spate va ramane asa cum este acum..are un stil aparte..si originalitate ..se vad bine anvelopele...din spate.... |
Quote:
Quote:
Eleron? Nu-i vad sensul, totusi e o masina cu tractiune fata de abia 101 cai amarati, e prelungita partea de sus de la hayon, e suficient. Zici mai sus "inceputul", deja am trecut de stadiul asta, nu crezi? mai am doar cateva retusuri de facut si una alta pe la interior. Am fost la un expo in weekend, m-am uitat la restul masinilor, nici una nu era pefrecta, dar NICI UNA, peste tot vedeai greseli la vopsea, lufturi la elemente and so on, eu asta vreau de la masina mea, sa fie perfecta si ...mi-ar ajunge:P Quote:
|
Quote:
Maşina are wide body kit şi spatele nu inspiră acel "wide". Pentru un eleron mai funky, nu-ţi trebuie neapărat sute de cai putere. Oricum, este chestie de gusturi, pentru că maşina arată bine şi fără. Nu vreau să crezi că arunc doar critici. Nici măcar nu pot fi considerate critici ci mai degrabă simple păreri. Sunt extrem de conştient cāt de greu este să faci ceva custom la o maşină şi să mai arate şi bine la final! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
ti-a iesit super tare 10*!!!8)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ps. : jantele cele negre le scoti la vanzare?:D |
A iesit interesant masina. Felicitarile mele. Daaaaar, nu ti se pare ca bara fata e prea ridicata. Ma refer ca daca te uiti din lateral, bara se ridica in spre capat. Stiu ca e mult mai practic asa, dar daca tot e o masina de show, puteai sa mai renunti la practicabilitate:D. Si daca poti si vrei, evident, sa pui un fagure adaptat din alta bara (nu stiu daca se gaseste de cumparat la m2) in locul plasei din bara fata.
Nu o lua in nume de rau, nimeni nu are masina perfecta si atatia oameni care vor scrie aici tot atatea pareri vor fii:D |
super masina, si vopseaua :) cu plasa fagure zic si eu ca ar arata mai bine... salut
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning