Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7816-licentiatii-ataca-nelicentiatii-provoaca.html)

andreitentean 12-09-05 15:54

asa s-a ridicat traditia modelului.
e foarte posibil.

SEBASTIAN 12-09-05 15:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kickass\"
nu are importanta ce masina conduc... eu nu am spus ca bat pe nime! am spus ca acea supra neagra va bate multe masini, inclusiv subaru :D

Sti cum merge Supra, ai mers cu ea?
Ce poti spune despre ea, ai si poze?
Dar cu Subaru lui Andrei ai mers?

radu_lkv 12-09-05 19:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

eu am vazut masina si zic... ca bate si subaru'rile albastre/gri cum or fi ele :twisted:

Unde ai vazut cum bate aia Subarul lui Andrei?
Tu ce masina conduci?

Hmm. Si eu am vazut-o. Pacat ca inca nu e gata.. Mai are sa-i puna si usile si aripile din carbon(capota si haionul fiind deja), plus inca o MARE surpriza. Ce sa zic, masina e prea bomba si am vazut cum a disparut de langa mine.... In comfruntarea cu subarurile, are sanse de 99,(9) supra.
Are admisia facuta pe comanda, de 90 in diam interior, o turbina imensa, 2 BOV-uri, capaciatae cilindrica f mult marita si f multe alte lucruri de care inca nu am voie sa zic nimik.
iar daca masina asta este o bomba, ganditi-va ca cea a unui prieten de al lui are 900 de cai :shock: :shock: . E, nici asta nu e departe :wink: :wink:
P.S. Am vazut si fisa de dyno, dar omul ma rugat sa nu divulg nimik, insa, credeti-ma este muuuult peste asteptari.

radu_lkv 12-09-05 19:19

nu stiu insa cum sta cu aderentza, transmisia fiind doar pe o punte

radu_lkv 12-09-05 19:21

Re:

Quote:

Quote:

nu are importanta ce masina conduc... eu nu am spus ca bat pe nime! am spus ca acea supra neagra va bate multe masini, inclusiv subaru :D

stiu eu cum merge :P :P :wink: :wink: :P :P asa ca nu vb din auzite

andreitentean 12-09-05 19:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"

pai parca ziceai ca ai vazut-o. tot pe o punte avea si atunci transmisia.

radu_lkv 12-09-05 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
Quote:

pai parca ziceai ca ai vazut-o. tot pe o punte avea si atunci transmisia.

mai, ea pleaca f bine din loc, dar nu am o comparite plauzibila cu subarul.
pt ce am vazut eu pana acum, in tara si nu numai, e cam pe locul I.
m-a impresionat mai mult si decat F50 -ul
dar, repet nu stiu cum e subarul lui sebastian.
oricum, de data asta nu-i dau sanse lui sebastian.

radu_lkv 12-09-05 19:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
Quote:

Quote:

Quote:

stiu eu cum merge :P :P :wink: :wink: :P :P asa ca nu vb din auzite

Te intreba daca ai condus sau ai stat in mners in Subarul lul Tentean.
Si ce masina conduci ?
Cum vine sa spui ca bate tot cand tu nu ai mers decat intr-una din ele?
Prostie nu asa se vorbeste cand ai cap pe umeri.

bai anonimule, daca citeai corect vedeai ca nu pe mine m-a intrebat, in alt rand eu m-am oferit sa dau cateva detalii fiindaca stiu masina asa ca prostie, poate la tine, ca nu vezi sau ca nu stii cui sa te adresezi.
in plus pot sa spun ce vreau, iar ce am spus eu acolo a fost doar o PARERE, nu am dat cu parul, iar daca citeai mai bine ai fi vazut ca nu am zis ca supra bate subarul 100 % ci ca are sanse fff mari( 99,(9)% )

radu_lkv 12-09-05 19:36

in plus, desi nu e treaba ta, masini conduc destule intre 130 si >280 cp, iar daca esti atent la semnatura, iti vei da seama cu ce alerg

aviator 12-09-05 19:47

Eu am luat o masina facuta cap cap de Sebastian si vreau sa va spun ca singura ei problema e ca e prea puternica, prea violenta la treapta 1 si 2.
In conditile astea imi vine greu sa cred ca o Supra oricat e ea de Supra il poate invinge.
Supra de care spui are multe sute de cai si tot pune si are cu efectul de a o lua de la cam toate BMW M3.
Ce spui ca ala are sanse 100% si alalalt 99,9% e aberant cand vorbesti de procente ele se impart daca unul are 100% celalalt are 0% sau la 99,9 respectiv 0,1%.
Aritmetica bato norocul sa o bata.

ZoliaT 12-09-05 19:53

eu cred ca sunteti off-topic

MMihai 12-09-05 20:01

nu am vazut cum merge subaru lui sebastian dar in schimb am vazut supra lui virgil cum trage... :lol:
rezultatul cred ca il asteptam cu totii de atata timp, sper sa aibe loc confruntarea :wink:

aviator 12-09-05 20:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
nu am vazut cum merge subaru lui sebastian dar in schimb am vazut supra lui virgil cum trage... :lol:
rezultatul cred ca il asteptam cu totii de atata timp, sper sa aibe loc confruntarea :wink:

Nu e off topic daca cursa are loc la Marea Provocare sau in vederea selectionarii de lot.

Asta e problema nu te poti exprima cunoscand doar o parte si eu am mers in Subaru lui Sebastian si al lui Andrei.
Sebastian a spus clar ca-l astepata de anul trecut la o legala, el nu prea se da pe strada, la cate ilegale l-ai vazut la start?
Stiu de acum deznodamantul, dar nu vi-l impartasesc.

aviator 12-09-05 20:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"

Care e fisa tehnica?
Ai vazut de afara sau de dinauntru?
Sunt convins ca poate bate un opel de 2.0l turbo fara probleme.

MMihai 12-09-05 20:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Ai vazut de afara sau de dinauntru?

si si .
cat despre detalii tehnice nu sunt eu in masura sa vorbesc in numele lui virgil. am vrut decat sa atrag atentia aspupra faptului ca ar fi pacat se se iroseasca aceasta ocazie de vedea exact care pe care

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning