![]() |
Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitec
fa-mi te rog o placere si abtine-te de la comentarii de genul. este un forum public si e dreptul meu sa imi exprim opinia unde vreau.
tuning nu inseamna brad de craciun. o zi buna. |
erros,da-le jos ca nu-s deloc de acolo :) arata mult mai fain fara ele,nu apasa stergatoru' sa stearga mai bine,mai bine pui stergatoare tip lamela(aero)
ps: ce ai rezolvat cu arcurile? |
7 Attachment(s)
Nu is mort , nici masina ... :lol:
De cand nu am mai activat aici ... am schimbat destul de multe ... De la planetara pana la fise ... consumabile ... etc Pragurile le-am pierdut la un drum spre Oradea ... si mi-am dat comanda la altele ... identice :-P Va salut pe toti :!: |
2 Attachment(s)
Praguri :shock:
... urmeaza vopsite . |
pune ma numerele calumea :P
|
e tuning domne !
|
2 Attachment(s)
Uau :shock: , praguri negre hehe
Am schimbat si amplifu .. am pus ceva kenwood kac-823 ... baga ceva :) Tuning dhooamneee :lol::lol: |
arata binisor. cel putin mai estetic decat cand ai cumparat-o, keep up the good work ;)
|
1 Attachment(s)
OMG
White lights 8) |
Quote:
|
:shock:Marfa masina...Jantele isi fac toti banii:love:
In legatura cu "tuning domne"...Tuning = modificarea masini dupa bunul plac...nu conteaza ca e tuning estetic sau ai umblat la motor.Daca eu vreau sa scriu pe masina "NFS",asa o sa scriu!In fine...Keep up the good work!;) |
2 Attachment(s)
:lol: ...
-7 culori ( in poza e roz ... ca asa so nimerit ... dupa care so descarcat telu ) -Joc de lumini -joc de lumini dupa bas -flexibile , led ... ce mai ... + :lol: ... -prelungire noua ... mai mare ... ca sa acopere neonul mai bine . Salutare baieti :blahblah: :blahblah: :blahblah: |
Quote:
|
erros...ff fain arata :D cica ai si tu neoane ca si ale mele? :D
ti-as sugera sa pui ceva plasa de metal sau ceva cat decat protector pe neoanele laterale sa nu se sparga si sa-ti intre apa la ele |
Quote:
Fara sa vreau am trecut cu roata peste neonul din stanga ... si nu are nimic :) :lol::lol::lol::lol: UFO ... wooo :)))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning