![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
pai oricum tot de la tine lua :) era ceva normal ! :D
|
Quote:
intrebai bre` ... ca vorbii cu Ionut si trec maine pe la voi pe la magazin ;) da va intrebai pe amandoi aici ... asa .. ca sa stiu daca ar exista ... |
:!::!::!::!: ALLLAAARRRMMMAAA GEEENNEERRAAALLLLAAA !!!!! :!::!::!::!::!:
toti membrii NSL Severin sa fie disponibili vineri-sambata (depinde de vreme) ... intalnire pentru primirea cum se cuvine a noilor membri ... si sa va prezint programu` ... si toate cele pentru 4 Tuning Festival ... e ceva ce nu putem rata ! :shock::shock: apropo :lol::lol: am CIPIRIPI !!! :lol::lol: cine stie cunoaste !! 8) |
Abia astept..! apropo / Dolb vreau si eu angeluri de la tine...parca ziceai....250 ron...fami si mie un pret mai asa...cu tot cu transport...sunt si eu membru nsl...poate te lasa inima:P te rog...:D
|
electron..nu am ce reducere sa fac pt ca eu nu pun nici un adaos! angel eyes vinde un amic de al meu.. si eu ii mai fac reclama ..ca atunci cand imi voi pune pt mine sa imi dea la pret de nimic ! :)
spune-mi pt ce masina vrei |
E39 din 96...
|
ai deja angel eyes pe ea? ( din ala galben .. si tu vrei sa il faci alb?) sau nu ai si vrei sa iti pui inele ?!
|
dolb ...
vrea doar inelele ... intereseaza`te la prietenu tau daca poate cumva sa aduca albastre ... hai te roaga omologu` tau :D:D:D sau daca nu .... trimite`i baiatului un PM cu numaru tau de telefon si toate astea... momentan Gangstah nu mai are ... de nici un fel :cry: |
inele man...dinalea misto de ziceai u...la 250 ron...daca ai pe albastru ...e super
|
|
Dodo nu e vb ce nu mai am de nici un fel dar nu mai lucrez cu nenea tzeapa(sti de cine e vb)....ce sa faci dak s-a scufundat barja in pacific si au intrat toti chinezii in greva knd vroia electron angel eyes...!!!;););)
|
Quote:
|
Dolb sa sti k nu e vb de tine k sa nu se creeze divergente aiurea....lumea din Sev stie de cine e vb k s-au convins si ei.........
|
Gangstah ... nu stiam ca numai lucrezi pentru persoana respectiva ...
asta e ... te-ai convins din nou de calitatile unor anumiti oameni .. e bine totusi ca ai avertizat publicul pe forum sa stie sa nu aibe "surprize placute" in viitor ..... P.S : ne vedem vineri sau sambata ! :lol: |
:!::!: BAD NEWS !!! :!::!:
Datorita furtunii care s-a abatut asupra orasului nostru ... intalnirea saptamanala No SpeeD Limit Severin sa anulat !!! :cry::cry::cry: Din pacate nu putem sa ne punem cu mama natura .... O sa incerc sa facem primirea noilor membri in cursul saptamanii .... 8) Club NO SPEED LIMIT Romania !!! Forever and Ever !!! 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning