Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - O cotoarba RWD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/74633-golf-1-cotoarba-rwd.html)

YoMihai90 17-03-09 16:31

Re: O cotoarba la dopat - Golf I

misto a tras masina!! te-am vazut in actiune!! bafta in continuare!!

Balaurr 17-03-09 23:09

a fost distractie mare in spate acolo;)

alexutzu 21-03-09 15:24

1 Attachment(s)
cu intarziere, o poza de la craiova
pe drumul de intoarcere

B 89 WRC 22-03-09 01:52

cucule vezi ca am 2 jante si 4 capace daca vrei sa ai de rezerva cum sunt astea din pozna

scorpio GL 22-03-09 21:05

Mersi pentru aprecieri.Jantele sunt de imprumut de la Iulian GTO, am sa-i zic ca mai ai 2.
Pentru Pitesti masina a primit o cutie mai scurta, volanta usurata, discuri fata ventilate.S-a constatat ca la Craiova patina discul de ambreaj din cauza unui semering mai obosit.Chiar si asa a tras foarte bine rablamentul.
Ar mai fi de eliminat aerul fals, reglat din nou webber-urile, si de gasit niste roti sa pot prinde si eu aderenta.In configuratia actuala pe treptele 1 si 2 patinez mult de tot.
In teste am furat-o de la o masina de 225 de cai cu LSD si am facut una tot de 225 dar mai grea.Ambele erau diesel si eu patinam foarte tare pe 1 si 2.

bobby_gsi2 23-03-09 09:30

Eu pot sa te ajut ci slick-uri pe 14 matador....daca te ajuta cu ceva...desi sunt cam inguste si am ajuns la concluzia ca nu se merita. Am fost ieri la vtm si le-am avut puse.....la plecare trepida toata masina si batea pasul pe loc....

bluey 23-03-09 10:05

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2174443)
Eu pot sa te ajut ci slick-uri pe 14 matador....daca te ajuta cu ceva...desi sunt cam inguste si am ajuns la concluzia ca nu se merita. Am fost ieri la vtm si le-am avut puse.....la plecare trepida toata masina si batea pasul pe loc....

Pai din cauza ca plecai cu o singura roata :D
M-am uitat eu la urmele tale :)

bobby_gsi2 23-03-09 10:43

Accept sponsorizare de blocant si promit ca plec cu toate doua :)) . Daca tot te uitai la mine de ce nu ai venit sa schimbam o vorba? Tu erai cu a3-ul nu? Sa inteleg ca m-ai spionat? :)

bluey 23-03-09 10:43

M-am uitat la toti daca eram ultimul la start :D

scorpio GL 23-03-09 11:34

am primit ajutor de la colegii din 4ss o pereche de slick-uri, dar cred ca nu am sa le pot jolosi acolo ca din cate stiu nu voi avea ocazia sa le incalzesc.autoblocantul chiar merita daca il ai, dar trebuie sa mai producem banet.

scorpio GL 29-03-09 19:40

tigaia a fost la Pitesti unde a tras binisor, si se pare ca LSD-ul chiar isi face bine treaba la plecare.A castigat locul 2, iar pe 3 a fost tot un GTI mk2.Din pacate masinile care chiar aveau ceva de spus la grupa asta nu au fost cronometrate si am senzatia ca aceasta cupa nu este pe deplin meritata.Pe locul 1 a fost un SUV Buick care si-a furat-o de la o supernova de A1 dar printr-o minune a iesit cu timpi foarte buni...
https://www.youtube.com/watch?v=SYzuQOaaAm4

cursa asta e cu o calibra 2.0 SFI de grupa C

B 89 WRC 29-03-09 23:50

nici o cupa nu a fost meritata de nimeni pentru ca aceasta cursa nu a avut un final dar e bine ca ai luat-o
mie unu mi-a placut cum merge bradisul tau
si spor la treaba in continuare

bobby_gsi2 30-03-09 10:43

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 2194206)
tigaia a fost la Pitesti unde a tras binisor, si se pare ca LSD-ul chiar isi face bine treaba la plecare.A castigat locul 2, iar pe 3 a fost tot un GTI mk2.Din pacate masinile care chiar aveau ceva de spus la grupa asta nu au fost cronometrate si am senzatia ca aceasta cupa nu este pe deplin meritata.Pe locul 1 a fost un SUV Buick care si-a furat-o de la o supernova de A1 dar printr-o minune a iesit cu timpi foarte buni...
https://www.youtube.com/watch?v=SYzuQOaaAm4

cursa asta e cu o calibra 2.0 SFI de grupa C

Aolo`....din toate masinile tocmai calibra aia ai nimerit-o? :)) Calibra aia si-a furat-o de la un c20ne stock...darmite de la verdeata ta. Oricum ai da-o.....e cupa ta, meritul tau si sa speram ca va atrage dupa ea si altele.

IONUT-GBP 30-03-09 10:59

6 Attachment(s)
:2gun::2gun:

poate reusesti sa schimbi si tu numarul :D

scorpio GL 30-03-09 13:09

mersi pentru fotografii, data viitoare il dau jos de tot ;)
la calibra aia m-au bagat cu japca organizatorii, ca eu trebuia sa ma dau cu E30 3,5 de la noi.Prima oara ma pusesera tampitii sa ma dau cu Baluba...

All times are GMT +2. The time now is 06:33.

- Copyright 2026 4Tuning