Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   Care a fost prima ta masina? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/73810-prima-ta-masina.html)

AlecsFCD 07-02-11 02:18

Re: Care a fost prima ta masina?

Prima masina pe care inca o conduc...Daewoo leganza 2.0
partea urata:cutie automata
partea si mai urata:consum 18%

Pfeipfer 07-02-11 06:25

Prima masina:
Dacia 1310 recarosata in '85 .
Motor francez 1289 cmc cutie 4 viteze.

Masina initial a apartinut mamei mele,iar la sfarsitul anului 2008 a intrat in posesia mea.

Am condus multe masini cu diferite motorizari , insa 'feelingul' pe care il aveam cand conduceam masina aia,nu o voi mai avea niciodata.
La urma am vandut-o,am facut un upgrade pe un motor cu MPi , si actualul proprietar a dat masina la remat.
Cand am vazut masina la remat mi-au dat lacrimile.RIP

Gansgterul_NFS 07-02-11 09:52

A mea e un peugeot 206 din 2001 motor de 1.4i 75 de caluti, dar ai drak caluti se infig rau:lol:...O am de prin octombrie anu trecut si merge struna masinutza, mai am si eu vreo 2 luni si scap de mamaligi:oops:

donz 10-02-11 11:06

numai de masini de top aud pe aici :twisted:

pentru mine prima masina a fost un Opel Kadett E din 88. 1.4 carburator dublu, era in 2 usi si era albastru oceanic, roti pe 15 pe spate cu flase de 4cm pe o parte 4 pe alta, arata foarte obraznic, pe fata roti de tabla ca ii placea patinajul

asta e mie dor de ea, poze nu prea am si ce am nu le pot pune:( ceva restrictii, a fost masina pe care am invatat sa conduc, si am avut multe peripetii cu ea, ca la 18 ani:) primul acceident ( nimic grav, un far spart la mine, si 2 zgarieturi la celalalt ) prima amenda :) ( 540 ron ) si altele

masina am vanduto si celalalt proprietar a facut nimic din ea , s-a apucat sa taie serii de caroserie, le-a pus pe alta caroserie si asa a murit visul unui pusti de 18 ani , poate de aceea urmatoarele masini au fost tot din gama opel, sincer nu m-as vedea sa conduc altceva, decat o tractiune spate de la opel :)

numai bine, sper ca nu v-am plictisit tare

paullardo 11-02-11 11:39

1 Attachment(s)
em avut citroen xantia 2.0i 16v 1997,timp de 3 ani,fara sa am probleme cu ea,super masina

casillas123 13-02-11 20:21

Dacia 1310, gri metalizat, 1998...cine spune ca pe dacie inveti sa conduci, are cea mai mare dreptate..Respect!...are 3 ani jumatate la mine si o sa mai fie..:)

robert333 14-02-11 13:11

Prima masina Chevrolet Aveo,negru,1200cmc.Perfecta pentru un incepator !

Gutuie 14-02-11 13:51

Prima mea masina a fost un Volksvagen Passat B3 , an 1991 motor 1.8 .
Pacat ca nu a asteptat si ea la fel de mult ca si mine sa fac 18 ani sa imi iau permisul :))

badea_laurentiu88 14-02-11 15:01

gutuie tu de ce te bagi in seama daca nici nu ai permis?ai fost tu proprietar in acte la masina aia?

donz 14-02-11 15:38

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4083947)
Prima mea masina a fost un Volksvagen Passat B3 , an 1991 motor 1.8 .
Pacat ca nu a asteptat si ea la fel de mult ca si mine sa fac 18 ani sa imi iau permisul :))

:twisted::twisted::twisted::twisted: daca o luam asa si prima mea masina ( la care visez noaptea ) a fost un REKORD E1 SPORT din 79, doar ca aveam 10 ani atunci si nu a mai putut astepta inca 10 ani daca fostul proprietar adica tata nu era INDRAGOSTIT de masina, motor de 2.0 benzen + tractiunea spate visul oricarui pusti pasionat de adevaratele masini nu plasticuri din ziua de azi

io zic sa revii peste 3 ani :) :lol::lol::lol:

badea_laurentiu88 14-02-11 17:06

3 Attachment(s)
Si in sfarsit si pozele, repet, prima mea masina un seat toledo 1.8 benzinar 90 CP, din '96

Gutuie 14-02-11 18:11

Quote:

Originally Posted by badea_laurentiu88 (Post 4084120)
gutuie tu de ce te bagi in seama daca nici nu ai permis?ai fost tu proprietar in acte la masina aia?

Quote:

Originally Posted by donz (Post 4084219)
:twisted::twisted::twisted::twisted: daca o luam asa si prima mea masina ( la care visez noaptea ) a fost un REKORD E1 SPORT din 79, doar ca aveam 10 ani atunci si nu a mai putut astepta inca 10 ani daca fostul proprietar adica tata nu era INDRAGOSTIT de masina, motor de 2.0 benzen + tractiunea spate visul oricarui pusti pasionat de adevaratele masini nu plasticuri din ziua de azi

io zic sa revii peste 3 ani :) :lol::lol::lol:

DECI hai sa va explic in felul urmator , vad ca la voi conteaza foarte mult varsta , deci DA masina era a mea hai sa va explic si cum am intrat in posesia ei , asta vara a adus tata un Daewoo Tico acasa de la o editura, a dat pe el 500 euro , si mi-a dat mana libera stiind ca sunt tipicar si + ca eu fac curat in toate masinile lui, in doua zile am facut masina aia sa arate boboc a pus-o pe 4tuning bazar cu 1000 euro si a dat-o imediat drept rasplata am primit si eu 500 euro , am tinut de ei cu candul de a imi lua un UZO (bicicleta) si a adus un prieten din Italia un Volksvagen Passat 1.8 i-am oferit 500 euro pe el cat aveam si am batut palma am tinut-o in fata porti ne mergand nimeni cu ea si acum 2 luni a venit un vecin la tata spunandui ca il intereseaza si am dat-o cu 600 euro acum masina este la dansul si a fost inmatriculata la vecini nostri dragi de stiu sa faca bani prin inmatriculari , Bulgari :)

Chiar trebuia sa ma judecati aiurea ? ... :poke:

------------------------------------
Si daca era sa zic masinile lui tata , nu imi era greu sa scriu :
- Daewoo Nubira CDX '99
- Peugeot Boxer '05
- Ford Transit '07 ... oricum urat din partea voastra .

donz 14-02-11 20:53

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4084687)
DECI hai sa va explic in felul urmator , vad ca la voi conteaza foarte mult varsta , deci DA masina era a mea hai sa va explic si cum am intrat in posesia ei , asta vara a adus tata un Daewoo Tico acasa de la o editura, a dat pe el 500 euro , si mi-a dat mana libera stiind ca sunt tipicar si + ca eu fac curat in toate masinile lui, in doua zile am facut masina aia sa arate boboc a pus-o pe 4tuning bazar cu 1000 euro si a dat-o imediat drept rasplata am primit si eu 500 euro , am tinut de ei cu candul de a imi lua un UZO (bicicleta) si a adus un prieten din Italia un Volksvagen Passat 1.8 i-am oferit 500 euro pe el cat aveam si am batut palma am tinut-o in fata porti ne mergand nimeni cu ea si acum 2 luni a venit un vecin la tata spunandui ca il intereseaza si am dat-o cu 600 euro acum masina este la dansul si a fost inmatriculata la vecini nostri dragi de stiu sa faca bani prin inmatriculari , Bulgari :)

------------------------------------
Si daca era sa zic masinile lui tata , nu imi era greu sa scriu :
- Daewoo Nubira CDX '99
- Peugeot Boxer '05
- Ford Transit '07 ... oricum urat din partea voastra .

1. numai Dumnezeu judeca
2. cand cineva a facut topicul acesta, vroia sa faca omul nostalgic, sa-l faca sa-si aminteasca cat de frumos era cand tiai luat permisu si ai apucat la o coaja de masina si teai bucurat de ea, peripetii si alte lucruri minunate care se intampla cu prima masina :)

sper ca mam facut inteles, toate cele bune

robert333 15-02-11 11:53

[QUOTE=Gutuie;4084687]DECI hai sa va explic in felul urmator , vad ca la voi conteaza foarte mult varsta , deci DA masina era a mea hai sa va explic si cum am intrat in posesia ei , asta vara a adus tata un Daewoo Tico acasa de la o editura, a dat pe el 500 euro , si mi-a dat mana libera stiind ca sunt tipicar si + ca eu fac curat in toate masinile lui, in doua zile am facut masina aia sa arate boboc a pus-o pe 4tuning bazar cu 1000 euro si a dat-o imediat drept rasplata am primit si eu 500 euro , am tinut de ei cu candul de a imi lua un UZO (bicicleta) si a adus un prieten din Italia un Volksvagen Passat 1.8 i-am oferit 500 euro pe el cat aveam si am batut palma am tinut-o in fata porti ne mergand nimeni cu ea si acum 2 luni a venit un vecin la tata spunandui ca il intereseaza si am dat-o cu 600 euro acum masina este la dansul si a fost inmatriculata la vecini nostri dragi de stiu sa faca bani prin inmatriculari , Bulgari :)

Eu am permisul de putin timp (aprox 5-6 luni) ,de aceea am trecut masina care o conduc in momentul de fata,insa trebuie tinut cont ca pe acest forum sunt si oameni care au o oarecare varsta (nu fac pe nimeni batran ,doar trecuti peste adolescenta za zicem ;) ) si care isi aduc aminte cu bucurii sau cu suparari de masinile care i-au facut soferi !

Si eu daca as avea banii necesari mi-as lua o janghina de masina care sa fie a mea ,pe numele meu pentru ca ai o satisfactie deosebita cand stii ca masina este a ta ! (daca gresesc ,va rog sa ma corectati ) :-)

Cu respect,Robert

donz 15-02-11 20:51

ai perfecta dreptate

p.s. in 2008 mergeau constructiile nu era criza, deci daca te zbateai un pic iti permiteai un "catretz"

All times are GMT +2. The time now is 02:10.

- Copyright 2026 4Tuning