Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

dagosh88 26-06-08 01:05

Re: CE DAMBLALE AVETI LA FETE SI FETELE CE DAMBLALE LA BAETI?

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1611357)
Damblaua mea ... sa aibe sani frumosi ... nu neaparat mari ... ci frumosi ...
Si un chip pe masura. :D

Aia nu e dambla, e o necesitate.

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
Să nu fiu offtopic, să aibe ochi negri , mari, atāt de pătrunzatori incāt să te pierzi in ei şi ea să te ajute să te aduni .... părul lung şi brunet ,

Uite cine stie, mai nasol e ca te pierzi asa tare ca nu mai legi 2 cuvinte.:-P

needBrain 26-06-08 12:02

Re: Ceva atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)?

bai,ce ma atrage pe mine la o fata...hm...sa gandeasca inainte sa deschida gura.
restu...nu mai conteaza ;)

Trixi 26-06-08 12:39

creierash s-a trezit din hibernare sa zica o perla!:lol:

needBrain 26-06-08 13:18

ehehe,stii ca asa fac eu :P
nu de alta da am o poveste frumoasa de spus..da mai astept :P

Trixi 26-06-08 13:21

asteptam cu interes!alege cu grija topicul!;)

Hori 27-06-08 01:17

cate`o data ma atrage mai special asa ... mersul unei domnisoare...un mers aparte...probabil si o domnisoara aparte... nu e sigur ;)

vacaroz 27-06-08 13:21

Re: Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)?

ceva neprevazut.si o tipa....care sa nu aiba inhibitii.... sa poti experimenta totul. :D vb aia... o femeie tre sa fie doamna pe strada, sa gateasca bine si partea interesanta curva in pat :)

Billy c25xe 30-06-08 00:11

Ce ma atrage la o fata??? Pai sunt multe de zis , incerc sa ma limitez la cateva aspecte , ochii cred ca sunt cei mai importanti apoi mainile , sa aiba niste manute asa gratioase si nu in ultimul rand mersul , sa fie un mers de fata nu stiu sa explic , oricum sa nu dea senzatia ca inoata. Bruneta cu ochii verzi :D Restu ce nu a fost mentionat sa fie asa cum ii place oricarui baiat , maricele si bombate :rolleyes2 Sper ca nu sunt foarte pretentios si bafta la agatat!!! 8)

vacaroz 30-06-08 01:21

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1616069)
ceva neprevazut.si o tipa....care sa nu aiba inhibitii.... sa poti experimenta totul. :D vb aia... o femeie tre sa fie doamna pe strada, sa gateasca bine si partea interesanta curva in pat :)

bruneta si creatza!!! moartea mea dar nu am avut niciuna pana acum :( app; caut fata care sa ii placa masinile, daca ii plac si cainii....m`am scos. ma fac baiat cuminte si ma insor :D
astept cv`urile pe PM :))

Dominic 30-06-08 17:04

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1620443)
bruneta si creatza!!! moartea mea dar nu am avut niciuna pana acum :( app; caut fata care sa ii placa masinile, daca ii plac si cainii....m`am scos. ma fac baiat cuminte si ma insor :D
astept cv`urile pe PM :))

deja te gandesti la insuratoare??mai ai de COPILARIT...chiar vrei sa-ti legi bolovanul de gat de tanar....o sa ai destul timp sa tot dai cu subsemnatul...(ca primarul)...

On: Bruneta cu ochii negri....si cat de cat un corp destul de modelat...

vacaroz 30-06-08 22:09

niciodata nu poti stii... ama vut odata ocazia si am refuzat ( parca eu as fi fata aici :) )eu momentan NU AM DE GAND SA MA INSOR!!! vb ta, mai am mult de copilarit. si mai rau e ca nuj cine ma ia pe me acum...umblu mereu creanga si numai bun de facut angajamente nu sunt :D

Trixi 22-08-08 17:36

in ultima vreme,pot sa zic,ca m-am saturat de stilul "macho-man"(de altfel un idiot cu capul gol,care se ascunde dupa citeva idei fixe de ale lui,cum ar trebui sa fie un barbat)...si ma atrage barbatul care are urma de inteligenta in ochi cind incepi sa ii explici o treaba(science-fiction,stiu..dar nah)...si in rest,oricit de indecent ar fi,tare mult imi place barbatul care este tot timpul gata de actiune...fiecare miscare a lui are dublu inteles....and so on :-)

dagosh88 22-08-08 21:19

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1710057)
si ma atrage barbatul care are urma de inteligenta in ochi cind incepi sa ii explici o treaba(science-fiction,stiu..dar nah)

:poke:
Asta cum vine?

Trixi 22-08-08 22:29

....adica,ca printr-o minune,vezi ca este atent la ceea ce vorbesti,din cind in cind iti mai si raspunde,si in mijlocul propozitiei tale nu incepe sa urle...goooooooool!!!!:lol:
science-fiction=stiintifico fantastica,pentru ca este cam atat de rara situatia in viata de zi cu zi...

Eugen_TL 22-08-08 22:38

=))))) BARAAAAA ratareeeeee hai o bere :)))

All times are GMT +2. The time now is 01:12.

- Copyright 2026 4Tuning