![]() |
Re: Usergroup de masini retro
axxro / cristi 1947 dati join
|
10 Attachment(s)
shogun uite niste poze mai recente....de ieri:P si mai e o serie dar nu le am in pc acum...
|
1 Attachment(s)
uite una sport sport:D absolut bestiala
http://picasaweb.google.com/gabitriu...pulungVtm2009# |
Haideţi să īncercăm să nu facem din acest thread unul de chat şi să īl lăsăm pentru cei care doresc să intre īn grupul nostru.
|
4 Attachment(s)
Desi in curs de restaurare , cu speranta ca in maxim 1-2 luni pot iesi cu ea pe strada , sunt prorprietarul ei cu acte asa ca doresc sa ma alatur clubului retro.
Mercedes 200D Heckflosse ( coada de randunica ) 1968 . |
6 Attachment(s)
as vrea sa ma inschiu si eu in grupu old school cars
|
4 Attachment(s)
salut, as vrea si eu sa ma alatur grupului cu un bmw E21 de care m-am apucat sa il reconditionez.
|
tmkrf & axyjamaicanu, a mai fost discutia asta, puneti si cateva detalii nu numai niste poze aiurea !
|
dacia 1310 tlx , an fabricatie 1988 dar seria e mai veche de 21 de ani din cate stiu , mai multe detalii aici https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...-1310-tlx.html sper sa ma acceptati in grup
|
pai ce sa zic ... un E21 care l-am luat in stare destul de proasta, motor de 1766 cmc din 1981 pe care vreau sa il aduc la linia de plutire, il fac clasic, ca iesit din fabrica, o sa ii pun cutie automata, i-am cumparat un interior in stare foarte buna, masina a fost inmatriculata in Ro in 1999 prima data. Culoarea va fi Negru Lucios, singurele modificari vor fi un sistem audio bun (am cautat radio original si nu am gasit), folie pe spate si eventual niste geamuri electrice, jante alpina gri. Nu stiu ce alte detalii sa mai dau.
|
Cāt de veche trebuie să fie maşina? Ca să fie acceptată.
Mersi!.:D |
E subiectiv. Am vazut masini mai noi decat a mea pe aci, sau de aceeasi varsta, dar eu am fost refuzat. Daca ai o masina cum am eu, de sunt doar cateva asa bine intretinute in Romania, nu e bine.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning