![]() |
Re: Provocari La Curse (I)Legale
bine zis:lol:
|
parcarea de la era ce lungime are? nu e bun acolo pentru 400 metri..da sa ai loc si sa mai opresti..sa nu ajungi in era la cumparaturi :D eu zi ca ar fi loc acolo...zic ca seara nu ar fi rau :D..ca in 400 de metri nici nu este asa riscant pentru nimeni..daca ai cat de cap putina experienta..daca nu esti o cizma care sa mergi ca sarpele pe line dreapta ..
|
La aia 400 de metri mai ai nevoie si de metri pentru franare, Cand a organizat Hp racing team s-a facut pe 200 de metri in spate la praktiker !
|
si nu e bine asa..decat sa faci pe strazile iasului? eu asa zic ...
|
Acum ceva timp cind ieseam intr-o duminica din parcarea de la ERA am fost surprins de niste membri ai unui club auto local care se intreceau. Si nu mergeam decit cu vreo 20Kmph.
Apoi prin parcari nu exista tunele pentru pietoni, ei tre' sa mearga tot prin parcare. Deci nu, daca nu e organizat nu e bine. Sint mult mai de preferat niste segmente de drum relativ bun pe unde trece cel mult o masina pe minut. Pentru adrenalina va recomand o sesiune de 30 de minute de karting. Sau daca nu vi se pare asa interesant puteti opta pentru o coborire prin padure cu bicicleta. |
eu ma refeream seara sa faca curse nu ziua..:) ca ziua sunt pieton alte masini..
|
ceea ce vroiam eu sa aprofundez e ca la ERA nu exista spatiu pentru liniute !
|
aaa
dar unde s-ar putea face? :D |
Incercati pe centura iasului.. este o portiune unde nu se circula.. de preferat e seara dupa 6-7-8 cand nu se mai lucreaza la ea.. sau duminica...
|
Daca ar avea cineva relatii la police...
Sunt sigur ca pt o taxa anume (sa zicem...taxa de intrare:lol:)...s-ar putea organiza f frumos si legal , au si ei nevoie de bani la buget, si lumea si-ar consuma adrenalina acolo- nu pe strada.. Parerea mea:-) |
Voi ce strada cautati? :lol::lol::lol:
|
Strada Sange Rece :)
|
daca facem o strangere de fonduri si dam la cineva de sus la politie ..o sa ne lase si pe independentei sa facem :)))))))))) la ce morti is de foame
|
Jockers, jemis90 - copii nu mai visati cu ochii deschisi! Nu e sanatos pentru voi ... Politia nu e fomista,asa e ea!
|
crys...eu incercam sa fac ceva cat de cat bun...dar cum am mai zis fiecare intelege ce vrea...am facut si eu destul curse pe copou...dar as vrea sa se caute un loc unde sa nu punem in pericol viata altora...dar pana la urma o sa se faca..tot pe copou ....ca na ..si sa stii ca nu is asa copil cum crezi tu..;)..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning