![]() |
Re: Desene de mana
Quote:
|
e greu in ziua de azi sa mai gasesti cate 1 careia sa-i placa VW ( golf , passat , etc ) acum nu toate vor BMW , Mercedes .....:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
se poate?:D...daca da...uite incearca sa dai forma oglinzii...aripa iarasi trebuie revizuita...iar bara fata ceva de genu...am rectificat in paint unde nu ma pricep ca altii:))...daca aveam tableta grafica te ajutam:D..oricum e ok...bravo
|
Quote:
|
nu ma abtin:))) ....eu vreau sa zic de bine:D sa nu luati in rau...orice greseala duce la bine...aproape...partea fata am facut cateva corecturi si ar iesii mult mai bine :D...asa mi se pareau si mie acum 2 3 ani desenele mele ...credeam ca sunt foarte ok...dar cand avansezi iti dai seama ...exact asa faceam si eu si acum cand ma uit la desenele vechi imi dau seama ce bazaconii scoteam atunci...
tocmai au intrat 5 indivizi pe mine ca ce am cu fata...plus mesaj din partea altuia ...ceva de genu: ce ai ma cu fata esti gelos?:))))) la maner am facut din greseala si nu mai aveam cum sa sterg... |
frumoase golf-urile .... ai ceva talent :P
|
skode nu faci :D ???
|
Quote:
|
Quote:
|
oricum foarte fumoase desenele .....imi plac ...ai talent ;)
|
Quote:
|
hahahahah
las ca imi desenezi mie bmwu' care e pe drum :P :P :lol: |
Mitza, imi pare rau.. nu pot sa te incurc. :D
|
2 Attachment(s)
Imi cer scuze ca nu am apucat sa pun mai devreme pozele.
Asta e desenu` lu Laur. Din pacate telefonu` meu e facut sa faca poze ziua, nu noaptea, deci ... imi cer scuze pentru calitate. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning