![]() |
Re: B 01 P Y F
Este o masina ingrijita, sa speram ca pe viitor vom vedea modificari mai multe la ea !:D
|
da da da frumos,alta viata,dar cam lasata pe spate,nu prea este echilibrata.gasesti in targ niste inaltatoare mici de cauciuc,dc vrei sa o duci mai sus de spate.
ps.asa am facut si io ,si am montat inaltatoare acum,pt ca dc mergeam cu 4 pers in masina curu era pe asfalt.doar un sfat o idee cum vrei sa o iei;) |
jantele le fac dupa ce se termina cu zapada ..:D
nu e chiar asa ingrijita :-) cu modificarile ma opresc anu asta :lol: am avut inaltatoare :D acum sunt pe ayg :lol: .. mie imi place cum sta asa .. ieri am mers cu 5 persoane in masina si totul era ok se lasa cam 1 cm dak bag 3 pers si dak bag 5 1 cm si putin .. o sa se mai ridice putin cred cand schimb amortizoarele si le intaresc .. vad eu la anu ce fac :D |
daca le intaresti o sa fie super oricum si asa e ok masina merge super bafta pe viitor
|
mersi :D
ps : cand mai iesim la o tura nocturna? :evil_laug |
Quote:
|
Bravo.Foarte frumoasa;)
|
Quote:
|
Quote:
|
PYF-ule bafta pe viitor cu ea o sa iasa ceva frumos,si bafta cu permisu ;)
|
Haha... am trecut zilele astea pe langa masina (era cu spatele spre sosea) si am vazut ca e pe burta... nu stiam daca sunt doar arcurile sau i-ai intarit si amortizoarele.
Sincer iti zic... nu sta prea mult fara sa le intaresti... isi fac treaba! NU! nu o sa se mai ridice daca le intaresti, pentru ca amortizorul preia socul, etc, arcul e cel care dicteaza garda la sol. Daca vrei sa strambi tot ce ai pe dedesupt, mergi linistit cu ea asa. Cu vreo 2mil. faceai si amortizoarele si stiai o treaba. Atunci chiar poti spune ca sta pe curbe! acum daca iei o curba mai tare tot are tendinta sa se lase de-o parte. Vezi sa nu le intaresti...sa le faca OS... ii spui sa le faca mai tari, dar suportabil, ca altfel iti blestemi soarta, crede-ma ;) PS: speed4u , de ce mi-ai furat semnatura? :evil: |
pff are alte belele pe cap acuma , nu-i mai arde de amortizoare intarite
|
UPS.... sper sa treci cu bine peste orice! Bafta!
|
scz Claudia ;) era interesanta ,gata am si schimbatao ;) bafta la reparat PYF ;)
|
l-am reparat ma.... azi sper sa-l duc acasa sa scap de el:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning