Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Despre masini (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6994-masini.html)

dipsy_007 28-05-06 13:28

Re: Discutii despre masini

2 Attachment(s)
saltare............uit ce poza mi-a dat o pretena.......e super masinutza.....da stie cineva ce poate??????k la aspec e belea........

Bmw_E30dak 28-05-06 13:30

Quote:

Originally Posted by dipsy_007
sal fartzilor.......uit ce poza mi-a dat o pretena.......e super masinutza.....da stie cineva ce poate??????k la aspec e belea........

mishto masina nu avea cumva la nr GAB?

kraven_4_all 28-05-06 13:38

una la mana pozele trebuia sa le pui la diverse poze\filme!!comentariile aici!!...frumushik mashina!!a doua la mana...mie personal nu`mi place asha in mod exceptional!!...adik...m`am km lecuit de BMW`uri de ieri!!!

Bmw_E30dak 28-05-06 13:39

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
una la mana pozele trebuia sa le pui la diverse poze\filme!!comentariile aici!!...frumushik mashina!!a doua la mana...mie personal nu`mi place asha in mod exceptional!!...adik...m`am km lecuit de BMW`uri de ieri!!!

de ce te-ai lecuti mah nu a fost frumos ???? sau ce au fost decat masini simple????

kraven_4_all 28-05-06 13:44

ma ashteptam la mai mult din partea lor!!atat pot spune!!!pentru mine a fost practic o simpla ieshire la aer de munte si un gratarel, si un prilej sa mai vad kteva bmw`uri`!!!...fara actiunea propriu`zisa ...aceasta este parerea mea!!..ma oftic k nu am luat un formular de la hotel sa completez!!!...dar poate pune grasu` si pt. mine

dipsy_007 28-05-06 13:48

nush.....dak avea gab........dragosh mi-a zis k e lucrata d droopy si are
PH XX BOS

kraven_4_all 28-05-06 13:56

mha fiekre cu preferintele lor!!!mie mi`a plakut ieshirea cu cei kre am fost..!!pt. mine nu conteaza locu`...k atmosfera orikum mi`o creez je cu lumea din jur!!si de atmosfera n`am dus lipsa!!mai un fotbal...mai o haleala...mai o kterink....si s-a rezolvat...adik a fost frumos!!tie kred k iti curgeau balele pe lange ce mashini au fost akolo!!...eventual stateai de paza peste noapte ...sa nu le zgarie nimeni drq....am vaz k te pricepi sa stai de paza langa masini!!

....PS:...shtie cineva un urs bleumarin(sa citez pe cineva) coupe`, cabrio...cu nr de PH??...
Se vor trantii niste poze cu el presupun...!!!...knd vin baetii din deplasare:)

tng 28-05-06 14:22

Quote:

Originally Posted by dipsy_007
nush.....dak avea gab........dragosh mi-a zis k e lucrata d droopy si are
PH XX BOS

dap... BOS e ..si e lucrata de droopy & the guys .... a iesit bine masina

kraven_4_all 28-05-06 21:23

am vaz azi knd mergeam inspre metro inkolo!!am krezut initial k se tine dupa noi(Don`usi je) si cobra dar l`am pierdut repede!!nu kred k avea chef de o mik alergatura!!...pe live e frumushik...

dipsy_007 28-05-06 21:39

oricum....masina arata bine......la exterior.......nush dak e pasionat d curse proprietaru...dar oricum merita aplauze pt ce a facut la masina.........

tng 28-05-06 22:05

De curse nu se stie..... dar de cerculete da :twisted:

Si ca tot veni vorbe de cerculete... am fost sambata la disco the club, si era un tip cu un bmw pisica cu nr de italia, cam avariat... l-a rupt pe acolo prin fata discotecii :D

Manson 28-05-06 23:16

da am vazut noi urmele azi tng ule....io cu dragos si skma

Skma 29-05-06 10:14

O pisica neagra?!:twisted:

DONU' 29-05-06 10:31

:lol:
Tot la Ploiesti se tin cerculetele :lol:
La Cheia faceam burn in fatza coloanei (care stim cu totii cat de incet mergea) si cerculete la bifurcatia de la intrarea inspre Hotel.
La Ploiesti le facem unde vedem ca nu e garda si unde e loc destul de bun de invarteala!
Pbrmm...pbrmm...pbrmm...pbrmm!!! :lol:

Manson 29-05-06 13:50

skma ne bagam la un sincron si la niste cauciucuri de bubuit cu gicutzu:D:))))))

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning