![]() |
Re: KITCHURI DIN PLOIESTI (-sa nu luati ca exemplu)
asa sa iti ajute D-zeu! ;)
|
imi place cum gandesti.
|
mai sincer nu m am uitat era ploaie mare dar poate ne mai intalnim si am sa studiez pe la planetare pe acolo
|
pe la planetare??? wtf?ce e pe acolo?
poate maine... la sala. |
Quote:
AMIN Donule!!:D :D |
Si cand s-a trezit era dimineata si ud tot!:lol: No ofence don-ule stii ca glumesc;) :-)
|
don`ule...tzine`ma la curent...k avem de munk:)
...a fakut cineva poza la S`u de la mare...de la bowling?cu volanu` lui`...de "TIR":) |
Avem??:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
da mha...avem...yo cu el si cu ink cineva:)...am zis k`l ajut...pm
|
Pai daca veneatzi sa ma ajutati cand aveam nevoie aveam niste bere rece la frigider dar nu va place munca.
Kraven a venit cu HRZ cand am avut nevoie ;) Si tu buey Skema, du-te ba si vinde-ti rinichii ca poate-ti iei si tu vreu Chevi Spark... ceva (ca nu poti vinde scump rinichii fiindca sunt obositzi de la atata bere) - Glumesc... Aaaa, si cu difuzorul am glumit aseara; de fapt l-am aruncat :lol: |
Quote:
|
Hai ca asta cu munca gluma negluma a fost tare rau!!
Ditamai lolu! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Am ratat 2 masini de masini; nu aveam aparatu` foto cu mine! Prima e o DACIE 1300 rosie (mai mult de la rugina decat de la vopsea), care are un eleron din teava de canalizare (pexal de 5 inch) vazuta sambata in Sinaia (ce-i drep cu nr de DB), iar cea dea doua, probabil ca daca va plimbati ziua in jurul pranzului prin oras o vedeti destul de des, o DACIE 1410 bleu cu 4 eleroane pe ea ( unu pe portbagaj, unu HI SPEED pus pe plafon si 2 puse pe luneta gen 206 WRC). Daca aveti poze puneti-le ca sa rada tot FORUMU!!!:shock: :lol:
|
asta a 2`a o shtiu si je...am vazut`o de n`ori...prin oras...e "frumoasa" foc:)))
|
Eu am vazut mai demult o Dacie 1310 care avea in loc de tipsuri (adica shtutzuri de pe toba), doua bucatzi dintr-un furtun de aspirator (albastru), d-alea cu striatii, presupun ca stiti cum arata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning