![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
12 Attachment(s)
Quote:
lasa-ma ca inca nu am scapat. cand am primit DVD-ul cu filmarea intreaga, pe el scria: "Pentru Safu' de la Suceava, care da cu sprita!!!" Am lesinat de ras cand am auzit comentariul pe filmare...:lol::lol::lol: Pai ne vedem pe 14 la IS, NU? Bafta si tzie |
frumos...felicitari....o sa vin si eu la iasi...ca spectator :D:D
|
Da pe 14 la Drift,
Mersi ...La mine doar indemanare ca FWD Sucks :( |
Quote:
fa-ti experienta cu ce poti si dupa ce treci de 200.000 km poti sa incepi sa te gandesti la artificii la volan. bafta multa si ne vedem la IS |
Am eu impresia gresita sau pe tine nu prea te ajuta suspensia?Te intreb ca de la Romexpo.
|
Quote:
vom vedea. pana atunci ne descurcam cu ce avem :lol::lol::lol: |
EEE,macar la evenimente sa iti pui si pe spate ca nu ia mult timp si dupa aia le dai jos.
|
Quote:
las' ca vine cealalta masina si se rezolva toate. bafta:lol: |
4 Attachment(s)
salut baieti.
Cum va spuneam si mai sus, pe 5 si 6 jun am participat le etapa a IV -a a Campionatului National de Drift care s-a desfasurat la BUC si a fost un eveniment super reusit. Au participat 28 de masini si tin sa va anunt cu mandrie ca am reusit sa obtin locul III. :lol::lol::lol: Am si cateva poze si dupa ce lucrez filmele, am sa urc cateva. Bafta si ne vedem duminica pe 14 jun la IS, la etapa cu nr V. |
|
foarte frumoasa masina, am vazut-o la tibco 2009 :D felicitari pentru prestatia ta de la drift :D :) ;) a meritat drumu care l-ai batut din iasi pana aici?:?:
|
Quote:
bafta si ne vedem la IS |
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze de la Bucuresti si un clip mai complet cu cele 2 manse + burn + premierea de la etapa din SV:
https://www.youtube.com/watch?v=FTTI21y7H7E |
foarte frumos,felicitari,abia astept sa am cu ce sa particip si eu :-) pan atunci va las sa va bateti singuri,bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning