![]() |
Re: B 28 N U T
Drifting Front Wheel Drive cu nutul,daca nu ne permitem bmwuri,improvizam:lol:
nici mi-e nu-mi vine sa cred ce frumos a iesit:oops: vizionare placuta;) https://www.youtube.com/watch?v=TnPy7P7xzHc |
marfa rau jantele,felicitari
|
chiar ca a iesit bine.. zici ca iti trage spatele..
|
super tare!cum faci?invata'ma si pe mine,sa'i dau si eu la a mea:D
|
Quote:
|
Quote:
Voi chiar nu vreti sa vedeti strada nici macar in fata?Ca de laterale sau spate nici nu se pune problema. Intr-adevar arata bine o masina cu folie,dar nici atat de exagerat incat sa pui si pe parbriz sau sa iti vopsesti si farurile :) In rest e frumoasa masina ;)Bafta la modificat! |
Foarte tare !!!
Ce ai pus sub rotile spate ? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
fara folie am impresia ca sunt dezbracat:o Quote:
|
ceea ce ai tu pe parbriz e nesigur în condiţiile în care ai farurile stock de Dacia şi le ai şi smoked, am avut toate combinaţiile (faruri smoked, faruri stock pe Dacia, că încă o am şi ţin la ea că e specială orice altă maşină aş avea, folii ultra dark black pe toată maşina) dar folia pe parbriz e sinucidere în condiţiile de trafic din România, ţara asta minunată unde ai câini, căruţaşi inconştenţi, tractoare şi utilaje agricole sau nu nesemnalizate, biciclişti,tot ce vrei, gropi, curbe nesemnalizate, sunt totate un cocktail exploziv şi în condiţii normale, darmite însumând tot ce ai pus tu pe maşina
|
14 Attachment(s)
un update de azi.
|
arata marfa cu farurile asa...8)
|
Ca să nu crezi că am ceva cu tine nu am să-ţi spun nimic de spoilere, am să te rog să citeşti începutul postului meu din discuţia cu SpeedDemon, sunt sigur că ai să înţelegi la ce aume făceam referire: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...96#post1975096
|
in ce zona sunt facute pozele?
|
Arata bine asa dar da folia cat mai repede jos de pe parbriz ca sa nu ai probleme mari cu politia.Lumineaza cu mult mai slab farurile asa innegrite?
|
Mama tu ti-ai pus folie pe parbriz :rolleyes2 Super tare ce sa spun Dumnezeu sa aibe grija de tine, eu aveam doar pe laterale si cand parcam lateral tr sa ma chioresc sa disting si eu cate ceva noaptea:-) deci ai mare grija, mai ales noaptea si cand ploua sa nu depasesti 5 km/h nu glumesc dar o sa ai surpriza neplacuta sa faci vreo boacana:???: e alegerea ta dar daca tot ai facuto punei si tu niste xenoane niste stergatoare bune, o aeroterma mai buna:idea:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning