Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/68440-ford-focus-mk1-1-8-tddi-my-yellow-focus.html)

PinkProbeLady 26-05-10 14:40

Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus

Cateva accesorii voi fi galbene? Si ceva ceasuri pe stalpul de la parbriz? :D

Multa bafta, nici tu nu stai o clipa!

ovidiu89 26-05-10 17:36

ai inceput sa vinzi de prin interior? :D:D. e nebunie galbenu tau si o sa dea frumos si la interior daca vopsesti ornamentele care le-ai dat jos

fisan 26-05-10 19:18

sa nu zici ca tot ce era de jur in prejur gri, adica stalpi si pana in spate le faci galbene?;;)

Pastylat 26-05-10 22:09

...parca iar vad ca mr luci tace si le face asa cum a facut si data trecuta...:D...parca vad ca tace si peste vreo sapt - doua vine cu o "bomba sexy":D...so...asteptam cu nerabdare noile modificari...

PS: poate pe parcurs mai vii si cu niste poze...:D

claudiu lucian 26-05-10 23:02

vreau ca absolut totul sa fie o singura culoare la interior, deocamdata sunt stage 1...sau mai avansat putin:D. am terminat de imbracat toate plasticele, ornamentele textile de pe usi, plafonul....mai am accesoriile care trebuiesc cusute(sper sa fac asta maine(joi) si sa le montez. este foarte mult de munca avand in vedere ca am de 2 ori mai multe plastice decat un coupe sau chiar sedan!

P.S. culoarea NU va fi GALBEN :D

ObeLix 27-05-10 07:04

va fi o culoare tzipatoare :)) mai multe detalii din poze .

AnDrEiCa 27-05-10 10:55

Masina e superba,dar parca numarul de pe spate sta aiurea acolo...

fisan 27-05-10 16:32

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3392754)
vreau ca absolut totul sa fie o singura culoare la interior, deocamdata sunt stage 1...sau mai avansat putin:D. am terminat de imbracat toate plasticele, ornamentele textile de pe usi, plafonul....mai am accesoriile care trebuiesc cusute(sper sa fac asta maine(joi) si sa le montez. este foarte mult de munca avand in vedere ca am de 2 ori mai multe plastice decat un coupe sau chiar sedan!

P.S. culoarea NU va fi GALBEN :D

am zis galben, na ca toata e galbena:P...asteptam :) asteptam si poze

claudiu lucian 29-05-10 19:38

4 Attachment(s)
cateva poze, k idee! am alte poze mai calitative, dar am o probl la pc si nu citeste cardul!

haralex 29-05-10 19:43

interesant ;)

NightClubRacer 29-05-10 22:14

ma gandeam eu ca are legatura cu poza de la avatar :D arata bine, spor in continuare!

fisan 30-05-10 00:23

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3399889)
cateva poze, k idee! am alte poze mai calitative, dar am o probl la pc si nu citeste cardul!

frumos...dar in ce ai imbracato?

oq 30-05-10 22:52

stalpii is piele sau vopsiti? ca asta ma tot bate si pe mine gandul sa fac stalpii vara asta ca alea de pe usi is facute deja... sa ai grija cu pielea aia de pe volan ca de sare airbagul in caz de impact nush cum se lasa daca nu tzi-l tranteste de moaca.. sa speram ca nu va zi cazul sa testezi niciodata acest lucru....si interesanta combinatie ai ales.

Pastylat 31-05-10 00:36

foarte frumos lochiano...felicitari pt stadiul in care ti-ai adus masinuta cu proprile puteri si idei... asteptam noi modificari...:D

_mmm 31-05-10 20:05

salut:!:arata bine blonda tunata te-ai muncit si ai investit bani in ea sa te bucuri de ea si sa ai grija cum te feresti de acei shoferi care nu sunt atenti ca e pacat s-o vezi lovita:sad:eu unul am patit-o si am vrut sa-l iau la bataIE pe ala care o intrat in mine:!:

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning