![]() |
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
scz nr de tel 0742608064 :D
|
intra www.urc.modic.ro
|
Sal pt unul din fondatori :Pls baga id asta de mess in lista BGD_NNE. Vreau sa vb cu tine mc si scz dar nu am timpp sa citesc tot topicul :P
|
|
vreau si eu detalii.. cum pot sa intru in club? si inca ceva eu am o dacia din 86` ma primiti si pe mine? cine e stie mai multe informatii sa dea un add la id`u djhuidu2pac ms mult!
|
Hmmm...
Masina... ca masina... Dar sa nu intri tu pe site... Sa nu intri tu pe forum.... Sa vrei sa intri direct in club.... .... Hmmm... |
acum 10 min mi`am facut cont... ;) am intrat si pe site si pe forum
|
asa si?!?!??!.......:P
|
Daca luati asa masina in club... e clar cu URC....
@Huidu no offence... E strict pentru imaginea si respectul de sine al clubului ;) |
am auzit ca baietii cu dacii fac ravagii prin oras :))))
|
mda... iese praf daca merg pe strazi in constructie...
|
ce caterinca de 2 lei.....v`a dat dumnezeu masini....crezi ca daca am dacie sunt diferit de altii? eu nu cred si plus de asta ma bucur cand ii fac prin trafic pe "bajetii" cu masinutele lor de mii de euro
|
auzi ...ce faci u prin trafic>??!?!?!?!??!?!
dacii logan cu motorul stricat....nu e nik daca ai dacie am si eu un prieten care e chiar membru al clubului care vrea sa isi faca dacia cu mot alpine de 1.6 93 de cai.........asta ai putea face si tu..mai sunt si alyte exemple de dacii tari in Romania cum ar fi: SGM_UL, WRC-UL etc etc. Mai stai pe aici si poate mai vb despre asta:) Numai bine. |
Quote:
nu are sens sa IL aduci in discutie asa , degeaba. mai facem si noi o caterinca mai una alta , asta e :) |
Quote:
Cāt despre caterinca, asa suntem noi.. O sa te obisnuiesti ;) Numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning