![]() |
Re: Usergroup FORD
Masina mea s-a vandut aseara , daca vrei sa-mi mai lasi user title-ul e ok , daca nu.. mersi mult :d Salut si numai bine !
|
Doresc si eu in acest usergroup
https://forum.4tuning.ro/384-sistemul...ara-audio.html |
|
2 Attachment(s)
Mk3 2.0 TDDI 2001 Trend
|
3 Attachment(s)
am revenit si eu la vechea masina...daca se poate sa fiu adaugat.multumesc.
|
2 Attachment(s)
Am aderat si eu la grup.
Ford Ka- 1.3 Endura 60 CP |
1 Attachment(s)
Buna ziua.
Ford Ka EnduraE 1.3 Mica, dar iti faci treaba cu ea :) In afara de micile probleme cu rugina, nu prea am avut de ce ma plange, e in familie de vreo 3 ani :) |
3 Attachment(s)
Salutare!
Am dat cerere de aderare la grupul Ford prin iulie anul acesta, dar nici acum nu s-a validat.:???: Masinuta: 2002 Ford Focus Mk I, 1.6i Zetec, 100 cp. |
1 Attachment(s)
Ford Focus 1.6 16v.Nu am mai multe poze dar se pot vedea in garajul meu.
|
1 Attachment(s)
Salut! Ma alatur si eu printre posesorii de Ford :)
Mandru proprietar de Ford Focus Mk1 Turnier, echipare Ghia, motor 1.8 TDDi 90hp. |
5 Attachment(s)
adaus de poze si informatii
Ford Focus 1.8 TDDI Turnier, echipare Ghia, an 1999 azi i-am facut RAR-u a iesit Euro 2, vai de tara in care traim Masina are 160.000 de kilometri. A avut o viata fericita la proprietarul din Austria care a cumparat-o din showroom in 1999 7 iunie, pana in 7 iunie 2002 a facut 50.000 si a detinut-o pana in 18 august 2008. Din 2008 pana in 2013 a stat in showroom de masini second hand. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
L.E.: Nu sunt foarte sigur, dar din cate stiu, C9DB e intalnit si mai tarziu, pe varianta facelift (2001-2004). Pe cand al tau e din 1999 si ai C9DC1. Deci care-i cronologia ca nu pricep? Repet, nu am date concrete, dar stiu masini mai noi decat a ta care au C9DB. Plus ca Focus s-a fabricat de la jumatatea lui '98, iar al tau fiind din '99, nu cred ca s-a facut vreo schimbare de motor intr-o perioada asa scurta. |
1 Attachment(s)
Hop si eu posesor de Ford. De prin vara. Ford Focus Mk1 1.4 16V prima masina. :D Si o poza. Am facut si topic separat in care sa pun modificarile ce apar in timp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning