Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Posh & luxury cars cu barfele de rigoare - CJ (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/67357-posh-and-luxury-cars-barfele-rigoare-cj.html)

Jokerman170 07-05-08 16:05

Re: Posh & luxury cars cu barfele de rigoare - CJ

azi langa universitatzii am vazut corvetu rosu :p

MixMaster 08-05-08 17:25

era si la Bolero pe la amiaza..iar Prowler-ul in OMV marasti

CristianD 09-05-08 11:32

Fixius meri si fa poze la jucaria asta din OMV ca si asa stai aproape, eu l-am vazut ieri cand alimentam, dar cred ca nu il misca de acolo :D

Fixius 09-05-08 15:04

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 1523736)
Fixius meri si fa poze la jucaria asta din OMV ca si asa stai aproape, eu l-am vazut ieri cand alimentam, dar cred ca nu il misca de acolo :D

treci pe la mine, si du-ma acolo.. ca mi lene sa ma misc :P

-LEXION- 09-05-08 18:40

7 Attachment(s)
cam atat a fost ''tare'' de la Expo-Transilvania...pot sa zic, ca a fost cea mai slaba expozitie de masini posibila.....logan, peugeot, skoda....vreo 10 remorci de TIR, 5 rulote......mai bine stateam acasa :)

Fixius 09-05-08 20:38

ai uitat de megane-ul bicorb rs??

-LEXION- 09-05-08 21:37

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1524592)
ai uitat de megane-ul bicorb rs??

da :oops: am trecut repede pe langa el, nici nu l-am bagat in seama, l-am vazut si cand a fost la Polus....

loverboy 09-05-08 23:42

Ai uitat si de Bmw-ul (M)...Si de Subaru ala albastru...ambele au fost inauntru...:rolleyes2:rolleyes2

Fixius 10-05-08 13:25

Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 1524951)
Ai uitat si de Bmw-ul (M)...Si de Subaru ala albastru...ambele au fost inauntru...:rolleyes2:rolleyes2

inauntru e 630ci nu e M
M-ul era afara si era a unia dintre angajati cel alb in spate de tot, pe unde sunt autocarele

Shade 11-05-08 11:15

cele mai simpatice masini de acolo au fost (parerea mea) Honda s2000 (i-am promis la prietena ca i-o fac cadou, daca stie careva unde se pot dona rinichii va rog sa imi ziceti), WRX (foarte frumos motorul), Megane-ul ala galben (saptamana trecuta era in in display in reprezentanta) si Jaguarul XS (de ala imi iau cand ma fac director). totusi 3 lei biletul mi se pare cam mult, nu prea cred ca a meritat pentru doar 4 masini. plus ca am intrebat pe rupatorul de bilete unde e pavilionul de tuning, iar raspunsul a fost "stiu ca trebuia sa vina O masina, dar nu stiu daca a venit sau nu. intrebati inauntru la informatii". evident ca nu stia nici el unde e standul de info.

CristianD 12-05-08 10:41

adevaru e ca sunt si pe strada masinile care au fost expuse. nimic care sa te lase cu gura cascata ...

-LEXION- 12-05-08 12:23

O veste proasta am primit azi, se pare ca Audi-ul R8 alb, cel de la Autoworld a fost distrus in totalitate..... Soferul si pasagerul sunt in regula, dar masina nu mai poate fi refacuta. Incerc sa fac rost de niste poze....

di48lo 12-05-08 16:08

Aia de la autoworld nu pot conduce? Au distrus si un RS4. Pacat de masina.

-LEXION- 12-05-08 20:23

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 1529501)
Aia de la autoworld nu pot conduce? Au distrus si un RS4. Pacat de masina.

Am uitat sa zic....Bogdan Marisca a fost la volan....imprumutase masina pentru o zi....

Jokerman170 12-05-08 20:55

rusine.... pilot profesionist

oricum acuma are de ce sa-si primeasca salaru...

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning