![]() |
Re: Posh & luxury cars cu barfele de rigoare - CJ
azi langa universitatzii am vazut corvetu rosu :p
|
era si la Bolero pe la amiaza..iar Prowler-ul in OMV marasti
|
Fixius meri si fa poze la jucaria asta din OMV ca si asa stai aproape, eu l-am vazut ieri cand alimentam, dar cred ca nu il misca de acolo :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
cam atat a fost ''tare'' de la Expo-Transilvania...pot sa zic, ca a fost cea mai slaba expozitie de masini posibila.....logan, peugeot, skoda....vreo 10 remorci de TIR, 5 rulote......mai bine stateam acasa :)
|
ai uitat de megane-ul bicorb rs??
|
Quote:
|
Ai uitat si de Bmw-ul (M)...Si de Subaru ala albastru...ambele au fost inauntru...:rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
M-ul era afara si era a unia dintre angajati cel alb in spate de tot, pe unde sunt autocarele |
cele mai simpatice masini de acolo au fost (parerea mea) Honda s2000 (i-am promis la prietena ca i-o fac cadou, daca stie careva unde se pot dona rinichii va rog sa imi ziceti), WRX (foarte frumos motorul), Megane-ul ala galben (saptamana trecuta era in in display in reprezentanta) si Jaguarul XS (de ala imi iau cand ma fac director). totusi 3 lei biletul mi se pare cam mult, nu prea cred ca a meritat pentru doar 4 masini. plus ca am intrebat pe rupatorul de bilete unde e pavilionul de tuning, iar raspunsul a fost "stiu ca trebuia sa vina O masina, dar nu stiu daca a venit sau nu. intrebati inauntru la informatii". evident ca nu stia nici el unde e standul de info.
|
adevaru e ca sunt si pe strada masinile care au fost expuse. nimic care sa te lase cu gura cascata ...
|
O veste proasta am primit azi, se pare ca Audi-ul R8 alb, cel de la Autoworld a fost distrus in totalitate..... Soferul si pasagerul sunt in regula, dar masina nu mai poate fi refacuta. Incerc sa fac rost de niste poze....
|
Aia de la autoworld nu pot conduce? Au distrus si un RS4. Pacat de masina.
|
Quote:
|
rusine.... pilot profesionist
oricum acuma are de ce sa-si primeasca salaru... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning