![]() |
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
imi plac aproape toate....a lui Laur e frumoasa la fel ca si a lui Herbas, imi place la maxim dar si a lui FLO pt ca a avut idei originale....si idee originala inseamna ceva care nu s`a mai intalnit parerea mea...spatele la masina aia e foarte belea si tre sa recunoasteti. In principiu mi`au placut toate in afara de a lu aronel. Si inca ceva .... cand faceti un VT nu mai bagati texte de genu " m`am grabit"...."la misto" etc. E ca faza cu biliardu....cand joci biliard cu cineva fac pariu ca o sa zica " nu am mai jucat de mult"...etc. Ori faci VT ori nu mai faci ca e in graba ca ai stat o saptamana nu conteaza nu ai scuza...daca iti vede cineva lucrarea si gaseste o greseala sa ai scuza? :)
|
:) mersi....mai e chestia cu e copiata...daca te uiti atent in audiul meu este format din aproximativ 5 6 masini.....adica piese de la atatea masini poate si mai multe:).....unele leam facut eu pentru ca nu veneau bine si leam mai corectat si asa mai departe...nu conteaza daca e copiat un spiler sau altceva...sunt doua categorii de VT ....brush si unbrush parca.....copy paste sau original:) ca sa stai sa faci un original iti trebuie o gramada de timp si material si idei....astea se fac din cate am vazut doar la 4tuning days:)....sunt ideiile proprii nu sunt copiate...acolo as vrea sa particip si eu cu un desen de mana ceva:-??...dar ma gandesc inca de pe acum ca sa am timp sa realizez ceva bun....si voi ati facut o treaba buna:)....astept urmatoarea masina ..
mersi! |
Quote:
Laur pune urmatoarea masina.....!!!! Hai oameni incercati toti ceva ceva ca din ce vad eu SE POATE DACA VRETI....hai ca siasa nu prea e activitate pe froum....Macar asa sa se mai miste ceva..... Nush probabil nu toata lumea are PHOTOSHOPUL.....incercati sa-l luati de pe net....si incercati si voi sa faceti ceva ca sa fie frumos..!!!! |
1 Attachment(s)
yaris
|
2 Attachment(s)
Badabing badabooom :)
|
2 Attachment(s)
Asta am reusit pe "buburuza"
Astept pareri....si Urmatoarea masina.... Am si eu o rugaminte daca se poate VW CORRADO sa fie:D, Eu nu am gasit poze cu un CORRADO,...poate pune LAUR |
de ce nu incercati Corrado lu Kalu sa il faceti stock:D atunci bataie de cap:))
|
Quote:
cum sa faci stock o masina care arata cum arata ce rost ar avea....!!!! |
Hoooo bah k mai are si laur de terminat ... poate vrea si maronel... etc
|
Asa e sa-i asteptam pe toti sa termine si dupa sa puna LAUR poza...!!!!
|
stati frate ca nu am zis dead lineul...maine la ora 16:00:)....oricum pana atunci termin eu...dar poate mai pune careva masina:)
|
Quote:
Ce te`ai rasculat asa ? era o idee A...am uitat...te`au votat baietii taticul vt`ului hai ca glumeam:)) |
1 Attachment(s)
mie nu-mi place cum a iesit.....VT made in china:)).....da astept urmatoarea masina:)...castigatorul posteaza masina care o doreste:) nu neaparat corado:)
|
Quote:
Nu trebuie sa spuna nimeni nimanui tu esti cel mai bun chestii dastea....ideea e sa faca toata lumea cate ceva sa ne criticam ,,capodoperele" ....sa fie activitate pe forum cat de cat...... Maine la ora 16:00 cel care va fii ales castigator runda asta sa posteze urmatoarea masina... |
eu zic ca herbas a realizat cel mai bine realizata...are votul meu
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning