Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Animale de companie (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie.html)
-   -   Ce animale de casa aveti? (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie/653-animale-casa-aveti.html)

aleks 06-01-06 15:35

ce nume au cainii tai, tambur, bursuc... :lol: :lol:
oricum asta e simpatic foc.. :lol:

DASCALUGABRIEL 06-01-06 16:17

FOTO

il cheama bursuc datorita faptului ca are niste preferinte culinare destul de dubioase-cind sare sa muste ,nu te musca de picior, mina sau git,el se duce direct la bijuurile de familie.pina acu am platit 4 perechi de pantaloni in 9 ani :D :D :D

Psycho 30-01-06 21:57

am avut de toate ... si broashte .. si iepuri :) ... si hamsteri .. dar acum am ramas .. la ..

1 bucata ogar afgan ...

1 bucata turturica japoneza ( d`aia care rade )

nu mai am pisici :((

Gabi 30-01-06 22:00

Ogaru' e urāt măăăăăăă !!! Urāt cu spume ! Zici că-i nemāncat de la mă-sa din burtă :lol:

Dacă ai avut iepuri īn casă, nu-i de bine :lol: că aia cānd īşi fac nevoile, te paralizează la nas! Dacă i-ai avut la ţară, iar nu e bine, ca nu-s la tine-n casă :lol:

PS: dacă ţie-ţi place ogaru', asta contează; să-ţi trăiască!

orlando 30-01-06 22:05

gabi ogaru afgan este un pic diferit fata de ala slabanog...
ogaru afgan are muuuuulllttttt par mie imi plac mult dar am auzit ca sunt pretentiosi la ingirjire la urechi si parul care il lasa...zici ca e de gagica de mare ce e :lol:

Gabi 30-01-06 22:08

Mă, chiar dacă are păr, nu īnseamnă că e şi mai gras :P Acum am văzut cum arată de fapt; credeam că e tot slab şi \"chel\" ca ogaru' normal. Ăsta e ceva mai frumos! :lol:

Psycho 31-01-06 00:00

e frumushel de ce sa mint .. are si partzile lui bune si rele .. uite de exemplu pot sa zic k mi`am luat pisica .. nu tre sa`l strig pe nume .. ii fac doar .. pssssssssttt ... si vine :) ... shtie k e de potol :) ... e \" jucaus \" din ce se poate spune :))

EvLSant0S 31-01-06 13:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
am avut de toate ... si broashte .. si iepuri :) ... si hamsteri .. dar acum am ramas .. la ..

1 bucata ogar afgan ...

1 bucata turturica japoneza ( d`aia care rade )

nu mai am pisici :((

ai turturica ? :lol: :lol:

Psycho 31-01-06 13:51

ahamz .. si cand e somnu mai dulce incepe si canta k turbata .... si face plecaciuni :) ... dar .. am invatzat`o sa zboare cu colivia :))

EvLSant0S 31-01-06 14:28

ma amuza rau de tot numele asta, turturica :lol: si nush de ce ..
ai invatat-o sa zboare cu colivia ,frate tu esti cu capu` rau de tot :P :D

aleks 31-01-06 20:53

te dau la protectia animalelor
k nu mai tine cu tine :lol:

spiry_moto 05-02-06 16:09

yo am o catelusa pekineza....o keama lady :)

Eugen_TL 06-02-06 18:26

2 Attachment(s)
je cu jessy ( catea ciobanesc caucazian rasa pura ) --- la politie nu e inregistrata cu toate ca trebuie explicatia asta o am de la mama :))))

wlady 07-02-06 08:49

Rotttiii rullzz ..... iubesc rottweileri .. care vrea poze ? am cam 200 :D

Eugen_TL 07-02-06 11:58

asa e ! rott. rullz! dar eu am avut unu si vecinii de la curte lau otravit ca el sarea gardu si le omora pisicile,gainile --- el decat se juca cu ele un pik mai brutal dar asta e :( .... si tin sa recunosc ca am plans dupa el pt ca de fiecare data cand rodea vreao usa sau ceva pe langa el mi-o luam si eu ! :))))))

All times are GMT +2. The time now is 10:27.

- Copyright 2026 4Tuning