![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
pe hartie, da.
|
interesanta provocare, ma apuc si io de provocat masini de 70 de cai....de ce nu incerca baiatu cu golfu cipuit un leon fr?
|
golf cipuit?? as incerca si io:)
Mitsubishi colt 1.3 97cp...... Eagle Talon 180cp... daca e ceva astept:D hai uxd ce zici?? |
Quote:
Bai Kiki cam nerabdator in ultima vreme:-P. Dupa ca o sa-mi vina carnetul inapoi te-asi incerca eu. Tu cu coltul eu cu DSN.... Dar mai ai ceva de asteptat :x |
Quote:
|
nu ai sunat...poate azi suni si vb...
maniacu da man ne dam...desi cred ca mi-o iau ca e mai usoara a ta..dar de ce nu.... -cat despre carnet...ce sa fac...asta e carnetu meu este o hartie cu eminescu pe ea si scrie 500 lei:))) oricum... se apropie termenu:) |
Quote:
|
da, ma rog la mine e complicat:D you know the story deci cand vrei...ma anunti si incercam... oricum io merg pe principiu oricum fac o ilegalitate ca ma dau ce mai conteaza daca nu am carnet:))
|
Quote:
|
Kiki foloseste un thread special pt provocari,nu aici,si nu mai spune tot felul de tampenii ca faci ilegalitati,si fara carnet!
Dementule,unde-ti sunt creierii???? :!::!::!:Sterge-ti niste posturi va rog:!::!::!: |
creieri?? ce sunt aia?? :-??
|
Quote:
|
ok o sa vin dar mai tarziu pe la un 11 asa....ca scot masina din service special:D
|
kiki da si mie un mesaj ca poate trec si eu.P.S. ai facut masina?ca ziceai ca tre sa ii faci una alta
|
da am o surpriza mica :-" e numai una din sir o sa urmeze sapt viitoare alta deci maine vin azi nu am ajuns acum am sosit de la service....maine pe la 22:00 o sa fiu dau PM cu locu
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning