![]() |
tare omu...hai ca le mai am p'alea din spate si esti ca si terminat 8) 8)
|
...polo ?
:( |
dublu post
|
Re:
bravo baieti...am luat fiecare pagina si m-am uitat pete fiecare dese..sunt foarte reustie.BRAVO!
Low ridah...nu jtiam man ca esti talentat si faci din astea..bravo man... si felicitari pt toti.. eu nu le am cu desenu dar mai astept sa postati creatiile voastre ... imi plac... succese |
MA BAG LA MARELE CONCURS...si un timp ies de pe topicu meu...MI'am dat drumu again la ADOBE...asa ca sper ca masina de la concurs sa fie macar ca subaru..v-am pupat..NU V-am uitat pe nici unu!
|
sal...potzi sa-mi faci shi mie un desen cu un Golf V tuning pls?K lucrez la o macheta Golf V(o tuninghez) shi vreau sa vad cu ar ieshi...Cu ushi LSD, anulezi partea de stopuri care sunt pe portbagaj,shi semnu` shi un spoiler spate lung (fara prize de aer=normal) cu 2 tobe pe mijloc...shi negru...ms
|
hand tuning
1 Attachment(s)
o machina facuta de mine,scanata si completata pe computer. hope u like it!
|
marfa....
1-ce masina e... 2- incearaca sa le faci in spatiu 3-e cam alba... :roll: :roll: 4-n'are efecte n'are nimica 5-nu se prea vad detalile de tuning...tre mai detaliata masina 6-garda la sol...NU CRED CA AI VRUT SA DESENEZI UN JEEP in rest e ok |
Re:
Quote:
dupa concurs :wink: :wink: |
k...ms mult...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Imi face si mie cineva un Ford Focus C-max dupa poza asta , daca se poate? Va rog mult si va multumesc . Cu maxim respect , obrazNICK
|
1 Attachment(s)
sa va pun o masina facuta recent..nu e gata mai am putin de lucru ...era cu dedicatie pentru posesoru ei... :wink: :wink: cativa dintre voi cunosc masina
|
hai bro` plz..termina Golf 5-u` meu...plz... :(
|
Re:
Quote:
nu termin...ca nu l'am inceput..mai am acum niste proiecte pentru niste prieteni..si d'paia fac si golfu..varianta GTI |
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning