![]() |
Re: Renault R12 Gordini
Revin si imi cer scuze pt eroare: inseamna ca ai vazut-o duminica si ca defectiunea s-a remediat?! Oricum, vineri nu a reusit sa treaca Dunarea si s-a intors..
|
B 75 UAP nu ai mai zis nimic de stadiul in care e masina ta. Am citit pe un site ceva de cutia de viteze.
|
Intre timp am desfacut cutia in 5 trepte, depre care stiam ca e de R17TS
(din pacate ii lipseste placuta de identificare) dar am gasit in interior niste rapoarte cam ciudate: 1. 11x42 2. 17x38 3. 23x34 4. 31x36 5. 36x31 R. 13x37 Rap. grup 9x34 I-am schimbat un sincron rupt si pinionul de la kilometraj si trebuie sa-i confectionez priza gorasa pt ambreiaj mare de 215mm. |
Quote:
|
Ok, n-are rost sa ne contrazicem pentru atata lucru.. Eu am postat pozele facute vineri seara in Bucuresti, cand se intorcea de pe autostrada. Nu contest ca a fost cu voi duminica si sunt curios ce a avut ( bine ca nu a fost grav); Ati fost cu dumnealui la Albena? inesamna ca se misca f f f repede, avand in vedere ca ceilalti au ajuns inapoi duminica noaptea. Probabil dansul a plecat spre casa sambata pe la 2 noaptea sa faca aprox 500 km pana duminica dimineata, pt a ajunge la VTM.. ;)
|
Quote:
|
E tipla rau masina ce naiba aveti cu ia HAHAHAHA ( si mai usor astia care nu aveti istorie la masini deja imi vine sa ma prabusesc de ras de ce scriu aici si WRC-U are dreptate )
|
b-89-wrc ai dreptate ca a fost sportiv......cu o singura precizare....a fost ciclist :) , nu campion pe la coaste sau alte raliuri. A nu se confunda cu Morasi.
|
Am mai descoperit inca un posesor de R 12 G in tara :)) https://youtube.com/watch?v=2zaoP4NE3rE
cititi ultimul coment. |
:)) daca ar stii el ca in planul II apare si un 12G.. ;)
|
e buna la dezapezire aia neagra
|
.. pai cam aia ma chinuiam sa fac.. era zapada de 1m si incercam sa le apropii cat mai mult :lol:
|
arata mishto aia neagra...;)
|
1 Attachment(s)
Zilele trecute mi-am recuperat si eu emblemele de la eloxat.. Au iesit oglinda, parca sunt noi!! Unele litere erau zgariate si a trebuit sa le smirgheluiesc si apoi sa le eloxez:
|
f frumos ca noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning