![]() |
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
16-le ;)...as fi vrut un 20 dar acum imi ajunge atat :)...
|
stiam eu ca nu ma lasi la greu :D , lasa k tu imi arati cum merge coupeul si eu iti arat cum merge o batranica intradevar deosebita
|
baietii mergeti la 4tuning days?
ktalinu ma intereseaza si pe mine un chip...de care ti-ai pus ? daca poti sa dai ceva detalii , eu am vb pt un skn powerchip dar e 1200 E, cam scump cred, si imi da doar 40 hp in plus, daca a gasit cineva o varianta mai ieftina sa ne spuna si noua. |
iti trimit evo chip iti da undva la 245 cp ;) vb pe privat de pret..
|
da chiar coupeistii ,dak veniti la 4tuning days poate ne vedem pe acolo :D sa va arat si eu "coupeul" meu
|
eu duminica cred ca vin la festival.
denver ce iveco ai ? ca poate ne cunoastem :D eu daily 3,5 t cu duba frigo , nr b 15 mwa , fac tara zilnic si cunosc multi soferii , mai sti poate ca deja am baut o cafea impreuna :P |
hmm , foarte probabil sa il stii pe tata , eu ma ocup ocazional de transport , am un iveco cu prelata , cel mai mare , stii tu despre ce este vorba , 3510 , motor micut dar merge , b 46 cay , prelata albastra , si un ursulet alb pe bord :)) , uite id-ul meu "the_tall_shorty" poate ne auzim acolo
|
din pacate am sa zic pass de data aceasta :( sper ca in viitorul apropiat totusi sa ne intalnim si noi
|
salutari catre toti posesorii si viitorii posesori de Fiat Coupe! detin si eu unul din 94, 16v Turbo. E rosu si e in stare foarte buna, abia adus din italia anul trecut. Am doua mici probleme pe care vreau sa le rezolv si la una din ele nu stiu cauza....nu-mi merge stropitoarea pentru luneta.Motorasul bazaie, dar nu stropeste nimic. Cealalta problema se rezolva cand gasesc un model la dezmembrat. Am vazut ca se discuta ceva despre intalniri...cand? unde?
|
cat ai dat pe el in italia,daca nu-i cu suparare :) poti sa-mi raspunzi pe privat
vreau sa stiu orientativ ... |
eu l-am din romania de la cineva care il adusese de o luna, maxim doua si am dat pe el neinscris 2600€. Deci ma gandesc ca in jur de 2000€ sau 2500€ a fost acolo. Toata tevatura cu inscrierea si hartiile a fost in jur de 1000€.
|
daca gasesti rezolvare la stropitoarea dp luneta sa ma anunti si pe mine aceeasi problema o am si eu :)
|
si eu am aceeasi problema cu stropitoarea pe luneta =))
cred ca este o problema generala :P daca nu o aveti inca o s-o aveti :D |
ma gandesc ca e problema cu splitter-ul dintre furtunul fata/spate sau ceva asemanator,un splitter undeva, pt ca am avut probleme si cu stopitoarea fata, dar am rezolvat-o.
|
Livian nu ai mai dat nici un semn :( ai acolo id-ul meu dak vrei sa ne auzim , eh baieti cred ca voi astepta mai mult decat preconizasem , mi s-a pus pata si poate imi voi face "mini coupeul" meu turbo , momentan raman doar fan club fiat coupe :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning