![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
Banuiesc ca intrebi daca avea VW GOLF VARIANT si nu VW GOLF R32 VARIANT :P nu avea
|
SALUT STIE CINEVA UNDE POT GAI UN MAGAZI ON LINE DE UNDE POT CUMPARA MASINUTE HOT WHEELS
|
Hot Wheels nu am vazut decat in magazine. Daca vrei ceva anume anunta-ne si daca gasim undeva ti-l trimitem. :)
|
caut si eu seria 5 , 7 , A8 , A6 1:18 ( cel mai mic 1:24 daca nu se gasesc la 1:18 ) in Bucuresti ? sau daca are cineva de vanzare
YM : tigru_alb_69 , 0729,96,25,40 , 0761,32,48,69 |
Stie cineva daca cei de la autoart aduc machete mai mici de 1/18?
Ati vazut pe undeva bmw e30 (ursulet) ? Multumesc mult. |
ATVuri a văzut cineva, pe undeva ? :wink:
|
Da! Sunt si ATV-uri! In Carrfour am vazut acum ceva timp, din metal, scara 1/24 erau...producatorul-habar nu am! :)
p.s. Din plastic gasesti la orice colt, dar banuiesc ca cele din plastic nu te "atrag"! :) |
Ce am mai gasit eu:
Locatie: Selgros Constanta 1. Lambo Murcielago LP640 Portocaliu aprins - Maisto 1/18 2. Lambo Gallardo Superleggera Argintiu - Maisto 1/18 (foarte frumoase astea 2 de mai sus) 3. Ferrari F50 - Kit Maisto 1/18 4. Hummer H3 Gri inchis - Cararama 1/24 5. Golf 5 GTI - Cararama 1/24 Masinute MondoMotors 1/43 destul de OK pentru cei 8 lei :D modele variate |
1 Attachment(s)
Catalog Ricko - scara 1/87 |
1 Attachment(s)
hai sa va arat o faza tare...ieri am fost prin bucuresti, prin magazine...si la metro berceni am vazut asta: :lol::lol:
Partea tare e ca, cutia era sigilata...si nici nu se putea desface pentru a schimba cu alta macheta! |
haha foarte tare faza jur! parca nu asa arata un murci roadster din cate stiu eu :))
p.s. WANTED `99 OPEL ASTRA CARAVAN ALBASTRU INCHIS,orice scara si producator |
Unde gasesc un Renault 16 visiniu la scara 1/18?
|
caut si eu machete ferrari scara 1/43 Hotwheels stie cineva daca se gasesc prin magazine la noi ?daca le vedeti poate ajutati si voi un colectionar :):D
|
De unde se pot cumpara "kituri de conversie" rally? Vorbesc de stickere....:)
|
Re: [Cumpar/schimb] Ferrari f430: Spider/Coupe/Challenge
de unde pot sa cumpar si eu kituri de ferrari 1/24?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning