Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Grecu is back... with a GT-R (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/61432-grecu-is-back-with-gt.html)

76BPR 03-08-09 14:17

Re: Grecu is back... with a GT-R

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2529705)
DRAGI PRIETENI

Avem onoarea a va informa ca EXELIXIS MOTORSPORT SRL este patener cu : RBN CAR PERFORMANCE ,PIASINI ENGINEERING ,DYNOTECH ,DP PRODUCTS , SSP PRODUCTS , DODSON MOTORSPORT ,GTC23 ENGLANG , V-TECH, pana in acest moment .
In urmatoarele fotografii va vom prezenta ce componente pt NISSAN GTR-R35 vor fi instalate pe masina companiei si deasemenea mai sunt in stock si pentru clienti interesati de acest upgrade.

Daca pana in acest moment masina are 683 cai targetul nostru este de 850 cai si va vom informa despre modificari atasand poze si detalii .

Pt GTR avem si noi un bmv seria 5 daca acceptati o liniuta dar numai cu plecare dupa loc.

YCSNHT 03-08-09 16:22

CU MARE PLACERE DAR DUPA CE VA FI GATA !!!!

gollum_ 03-08-09 21:38

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2519844)
683 LA MOTOR

Exista si un JPG cu o fisa a acestei masuratori ?

mrnej 04-08-09 00:24

ok PINKY sper ca am scris corect :D ne vedem intr o sambata.cum vrei din mers ,de pe loc sau ambele cand vrei imi dai un pm poate facem un filmuletz :D a si scz ca te intreb ce masina ai ?

DZ1 04-08-09 14:56

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2531675)
CU MARE PLACERE DAR DUPA CE VA FI GATA !!!!

Ma bag si eu cu Supra din mers, se poate?

YCSNHT 04-08-09 17:09

2 Attachment(s)
SIGUR DAR NUMAI DUPA CE VA FI GATA
o sa atasez acum poze cu primele componente ce se inlocuiesc!!!!!!!!

Pinky 04-08-09 22:19

Quote:

Originally Posted by mrnej (Post 2532780)
ok PINKY sper ca am scris corect :D ne vedem intr o sambata.cum vrei din mers ,de pe loc sau ambele cand vrei imi dai un pm poate facem un filmuletz :D a si scz ca te intreb ce masina ai ?

un subaru. da un PM inainte de weekend..

gollum_ 04-08-09 23:29

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2534383)
SIGUR DAR NUMAI DUPA CE VA FI GATA
o sa atasez acum poze cu primele componente ce se inlocuiesc!!!!!!!!

Foarte frumos :D Fisa dyno de 683 cp exista ?

zGb 05-08-09 04:22

am facut si EO un daino, n-am fishe jāpeg dar mi-a dat 476,39AWHP cu turbina de serie la 0.69bar (adica trafalet) - pentru cunoscatori

YCSNHT 05-08-09 06:57

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2535187)
Foarte frumos :D Fisa dyno de 683 cp exista ?

fisa se poate vedea doar la sediul EXELIXIS MOTORSPORT
si momentan nu mai are valoare fiindca se modifica masina :lol::lol::lol:

blazeyblaze 05-08-09 10:46

hai ma totusi oamenii sunt interesati sa vada ca nui e o baliverna...ce va costa mandria sa urcati fisa?

YCSNHT 05-08-09 15:10

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2535853)
hai ma totusi oamenii sunt interesati sa vada ca nui e o baliverna...ce va costa mandria sa urcati fisa?

FIECARE CREDE CE VREA
MA REPET FISA SE POATE VEDEA NUMAI LA SEDIU EXELIXIS MOTORSPORT

WRT-SHARK 06-08-09 21:49

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2535430)
am facut si EO un daino, n-am fishe jāpeg dar mi-a dat 476,39AWHP cu turbina de serie la 0.69bar (adica trafalet) - pentru cunoscatori

Pai ce ti-au facut?? Ti-au suflat NOS prin ventilator, Exelixilirusus Vietii??De unde atitia awehashpei?? Eu nu am gasit pe Gougles decit :"
Printre cei prezenti l-am zarit si pe "Trafalet" celebrul cameraman care era in exercitiul functiunii."
Ce treaba are el cu asta si de ce nu ai jepege,printuri ceva, ca doar ai dat ceva drahme pe DYNOTEST IN PIPERA patru ori doi doi ori doi, nu??

VW-G60 06-08-09 22:48

Ce glumeti este unii traiasca dyno-ul lor stramutat, cum e domnu' cu cursili alea pe loc merje sau merje doar cand sta ? :)

Raul_WST 07-08-09 00:20

Romanul tot roman e; rācä, injurii, invidie si toate cele .. Nu ar fii mai bine ca aplaudacii sa-si tina ideiile pentru ei si sa posteze aici doar cei interesati intradevar de provocare !?

P.S: in cat timp e gata GT-Rul ? daca in stadiul de 683 cp nu mai este dornic de sprint .. (as ruga daca se pot pune aici rezultatele obtinute de GT-R in confruntarile directe :lol:, pentru mine e "deranjul" destul de mare sa vin pana in Romania si sa raman cu venitul ... )

Numai bine.

All times are GMT +2. The time now is 03:55.

- Copyright 2026 4Tuning