![]() |
Re: Ce 4x4 conduci? (SUV sau Tot-teren)
el e cristiane :P
|
Daca se pune unchiul meu conduce un nissan terrano3 din 2005 200mii km piele de fapt full full merge bine pentru un nissan in off road.EU PERSONAL AM MERS CU UNCHIUL MEU IN OFF ROAD CU EL.
|
Conduc un Land Rover Freelander! In general pe asfalt dar si un pic de offroad(light).
|
Ma joc putin off-road cu un Kia Sportage 4x4 2.0 din 2002.2-3 ori pe luna.in rest sta in garaj.
|
va salut eu sunt koko si de curand am achizitionat un Gmc Jimmy Monotorizare 4.3 Benzina 4x4 full option masina , sunt foarte multumit de ea trage cum trebuie consumul e decent ptr cine poate 18 in oras 12 in afara , revin si cu 2-3 poze precizez ca masina va intra in tunning cat de curand ptr ca acum este intro stare nu tocmai buna de apreciat :) :shock::shock:
|
vezi sa nu ii faci tuNNing
|
Dece ?????
|
de dodge nitro ce parere aveti? 2.8d 177 cp este vb.
in off road se descurca onorabil? stiu ca este mai mult de oras, dar pe drum accidentat cum se comporta? |
Toyota Hilux 3.0. Double Cab.
An fabricatie 2009, 171 cp, cu bena acoperita de baietii de la CarryBoy. Nu e masina "de teren" in adevaratul sens. Aderenta e foarte buna, dar e prea lunga pt teren. Mai sunt si altii pe aici cu Hiluxuri? Ati avut momente faine cu ele? Sau si rele? |
Quote:
Quote:
|
salut baieti :-)
conduc mandru un "sclav" - mazda B2500 din 2001, incet si sigur, nu caraie nu maraie nu se supara si pe deasupra mai tine si cu casa :D |
Re: Ce 4x4 conduci?
e de vis patrolul:X foarte frumos...la patrolul lui cristi81 ma refer:D
|
1 Attachment(s)
Suzuki x90 turbo 200hp din 96
|
O pregatesti pentru Drag Racing? :rolleyes2
|
Quote: