![]() |
Re: 2009 Ford Focus RS
prea tare masina...culoare e bestiala...nimik de reprosat :X :D :peace:
|
cea mai "fioroasa" din clasa ei - dar la pret - si mai "fioroasa"
|
nu imparte acelasi motor cu volvo s60 R ?
|
nu sunt fan ford...dar ala gri ma da pe spate tare
|
Quote:
|
Quote:
"The car’s powerplant will be borrowed from the Ford Focus RS — that’s a 2.5-litre turbocharged five-cylinder if you’re wondering." |
Quote:
|
stiu ce motor are st-ul, 2.5-ul turbo de la ford&volvo vine pe multe masini, doar ca difera intre ele configuratia turbo&co . Avand in vedere ca S60R vine cu aceleasi cifre, ma gandeam ca se aseamana.
|
S60 R vine cu 300CP, RS vad ca vine cu 280...asa scrie pe prima pagina...
|
ff tare masinuta asta :D
|
Dragutza masina...dar nu cred ca vor aparea prea multe pe sosele(pana acum n-a vazut nici una)...poa doar Ford Fiesta Trend...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Citesc ultimul numar din Auto Bild, in care e un test in care RS surclaseaza S3-ul si BMW 130i.Am pozat paginile revistei pentru ca sursele online sunt trunchiate.
Astfel RS e cel mai rapid in linie dreapta (0-200 mi se pare cam tras de par...pina la 160 RS e putin mai rapid ca S3 si apoi pe 40 de km/h brusc pierde 9 zecimi...)...are de departe cele mai bune reprize si este cel mai rapid pe circuit (si ma gandesc ca daca nu a dat timpii celorlalti, doar timpul RS-ului si mentiunea ca a fost cel mai rapid, diferenta a fost notabila.In plus e cel mai dotat, are cele mai convenabile extrase si este cel mai ieftin.In plus, cum se vede si din ultima poza e de departe cel mai frumos.Ce vreau sa spun....Focusul in general e si el o masina germana, dar practic un copil infiat, fata de copii de sange Audi si BMW.Iar la Focus RS nici nu se mai aplica, fiind vorba de Team RS UK.Or ca sa castigi un test intr-o revista germana cu oponenti germani, nu ajunge sa fii relativ egal sau putin mai bun, ci mult mai bun, acel "mult" sa fie suficient sa-i faca pe germani sa accepte asta. |
comparatia trebuia facuta clar cu 135i m...nu inteleg ce cauta 130i acolo si care este scopul lui...
|
...si sa vedem cum va sta cu viitorul rs3 anuntat pentru 2010...atunci va fi show
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning