![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi
Salut sunt Cozmin unul din proprietarii mercedesului w123 coupe si a unuia din microcar-uri. In sfarsit pot sa postez si eu din nou pt ca am mai fost inregistrat cozmin_designer ,dar e cam rusinos ca am uitat parola. Sper sa reusim sa terminam ultimul proiect pt a ajunge la 4tuningdays, dar ii rog pe cei care ne preseaza cu timpul sa astepte ca nu totul se face cu bataie din palme. :lol: :lol:
|
cum adica unu din proprietarii ?
|
adik ....sunt 2 proprietari la masina ..:P ce e asa de greu de inteles :P
|
Quote:
|
Cosmin nu vreau sa te superi,dar nick-ul tau este E X C E S I V de lung, si deranjeaza. Cred ca vei primi un warning, dar nu de la mine, sa nu fie de la altcineva din "conducere". Asadar ia si citeste acest topic
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=25937 si alegetzi alt nick, mai scurt,care sa nu deranjeze pagina! Multumesc! |
am ales alt nickname . Sper ca cel nou sa nu deranjeze .
|
Quote:
|
am si eu nevoi de cineva care stie sau care stie pe cineva sa imi puna si mie instalatia electrica la motorul de 2,9 pe ford taunus, ea ar cam trebui facuta de la zero ca a fost de ffoarte multe ori carpita :sad:
CRyS`nu te supara numele meu e Cozmin ;) cu Z . :-P |
Cozmine ...am vb cu cineva de la AFA si a ramas sa merem sa vb mai detaliat in leg cu vopsitu ...in leg cu userul ..nu cred k e o problema :) stai linistit ...nici al meu nuy e asa de scurt si nu ma deranjat nimeni de 3 ani :)
SI ..diseara ..:D dupa ora 9 ne intalnim :) pt cei ce doresc info ...sunatzi la 0746761459 :) sau la altii care ii cunoasteti ;) |
Quote:
|
Salut.Nu am putut veni aseara :sad: am fost la meci ;) ne intalnim noi prin oras :twisted: si putem vb si la telefon, trebuie sa gasesc un vopsitor bun si ieftin ca sa vopsesc mercedesul w115 220d :sad: ca sau cam terminat bani :???: si trebuie sa se apuce si de tapitarie (culoarea ei este alba) :-P si anvelopele trebuie sa imi vina deci mai este treaba. Daca puteti ajutati-ma si pe mine cu cv ponturi 8) numarul meu de tel 0740080041
|
Cozmin cand mai treci pe langa Ford,cu MicroCar`ul.....daca tu esti ... intra si putin in showroom sa ne cunoastem si noi! :D
|
ok man :-P am sa trec azi pe la tine :-)
|
nu am mai putut trece :sad: sa imi dai un telefon ;) sa imi zice intre ce ore te pot gasi la ford
|
0740 962 971 patroane! :D cand vrei tu....ma suni cu 15 min inainte!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning