![]() |
Re: Discutii si taclale
nu mai da...las :D
|
detroit muscle tu mergi sa il rezolvi pe unu mai dotat ca mascatii. Si ce daca te da la politie. CE cauta la tine in masina cu cd playerul smuls in mana? Si lasa-ma cu bastoanele tale telescopice, nu ai sucitoare acasa, polonic? Apropo, teava mea de aspirator din metal abia e indoita si am facut treaba cu ea.
|
subscriu la ce o zis Edy...aici ii locu ei :D eventual daca iti lasa cineva un calorifer si niste tevi in bara fatza :D numa nu pt incalzire :)))
|
Quote:
|
Ma rog, nu vreau sa ma cert cu nimeni dar sant unii care au niste impresii si comenteaza a prostu. Cat despre tema, adevarul e ca se fura, mai ales pe criza. Trebuie sa fim mult mai atenti. Uite ce se face pe criza in tuning... in mare nimicuri din pacate.
|
relax Edy :)) woosaaaah
|
Sal baieti,auziti care stiti unde imi pot schimba si eu niste arcuri pe cielo?ca am ceva arcuri sport dar nu am apucat inca sa le pun.Daca stiti ceva loc.. mai ieftin asa.. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi pt info! ;)
|
Quote:
|
sincer va zic,ca ma bucur ca s-a mai animat pe aici atmosfera :-)
rider2009 te rog frumos,incearca sa mai pui niste semne de punctuatie,sau incearca sa le gurpezi pe randuri..sau cum iti este tie mai usor. nu vreau sa ma leg de tine,doar pur si simplu NU SE INTELEGE CE VREI SA ZICI! un cititor,trebuie sa se apuce de mai multe ori sa iti citeasca postul,ca sa reuseasca sa priceapa ce ai vrut sa zici. (Edy,la rider m-am referit si in postul anterior) |
trixi stiu...era o gluma :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning