![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
|
Quote:
http://65.36.134.172/models/32992towblue06.jpg |
Da, dar din pacate modelul acela de Ford F100 Pick UP este cel din anul 1948, cel care il caut eu este din '56. :cry:
Oricum, ce vreau eu 1/24, acela e 1/18. Si oricum problema aproape rezolvata, am aflat ca Jada il face la 1/24 EXACT modelul pe care il caut :D:D:D |
Modelul pe care l-a aratat arctix e 1:24, l-am vazut si eu azi.
|
Mii de scuze caci continui aceasta discutie, dar sincer deja sunt disperat dupa cateva machete Jada Toys.:cry:
Deci, exista Jada in magazine inafara de benzinariile Agip? Intreb asta pt. ca mi-e greu sa ajung intr-un Agip, pentru ca sunt numai in sud benzinariile astea. Daca a vazut cineva intr-un magazin (nu hipermarket) machete Jada il rog mult sa ma anunte |
eu nu inteleg ce se intampla cu posta romana...pana acum stiam doar de modul de operare cu coletele al lor ...iar acum stiu si de intarziat...de exemplu de 3 ori consecutiv mi sa intamplat sa pun pachetul luni si sa ajunga vineri...stie cineva de ce?:|
|
cine stie de ce....la mine a venit urmatoarea zi de la trimiterea pachetului....deci,ramane un mister!!!
|
Cand se mai fac concursuri ?!
|
Propuneți teme și noi le vom analiza. Nimic nu e bătut în cuie.:)
|
Quote:
Oricum s-ar putea face si battle-uri de genu': cea mai frumoasa colectie de anumite machete, de ex: cea mai frumoasa colectie de Ferrari de pe forum, cea mai frumoasa de Lambo...si chestii de astea, sunt sigur ca idei sunt:-) |
Se pot face battle-uri intre machete reprezentand aceeasi masina, dar apartinand unor useri diferiti, dar trebuie sa cautati pe forum.
Battle-urile clasice "Cea mai frumoasa macheta 1:18", "Cea mai frumoasa macheta 1:24" etc presupun ca vor fi prin preajma Craciunului? Parca anul trecut asa au fost. |
Eu nu inteleg de ce si aici si la poze se fac asa de rar ...:-??
|
Quote:
|
Quote:
|
hai cu cea mai frumoasa macheta sau cea mai frumoasa poza cu macheta 1/24:D...unii stiu de ce:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning