![]() |
Re: Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii!
6 Attachment(s)
Nume : Cosmin
Prenume : Gabriel Porecla : Xel'Naga ( Directoru' ) :lol: Varsta : 28 Masini : in special nemtesti ... detin un VW Bora ... BORA POWER ... in curs de "tunare" si mai mult decat este in prezent !! :twisted: Ocupatie : Director Asigurari Oras : Bucuresti Hobbyuri : Masinile, calatoriile, femeile, sportul ... etc :rolleyes2 PS: Cateva poze si si masinuca mea !! |
Nume: începe cu C;)
Prenume: Geanina Poreclă: n-am Data naşterii: 14.01.1974 Varsta: 33 Masină: Oltcit Club 11 R TA, din 1989. Nu vreau s-o schimb pe nici o altă marcă:mrgreen: Locatie: Bacău Ocupatie: funcţionar M.Ap. Hobby: oltciturile, animalele de casă, lectura şi muzica. |
2 Attachment(s)
Nume: Incepe tot cu C :P
Prenume: Andrei Porecla: Bontzay Data nasterii: 03.01.1987 Varsta: 20 Masina: Peugeot 307 CC 2006, 136Cp Locatie curenta: Bucuresti-student Homeland: Roman Ocupatie: Student, webdesigner Hobby: Plimbarile luuuungi cu masina, trip-urile spontane, biliardul si mai ales bowlingul Cateva poze: |
Nume: Luca
Prenume: Vlad Porecla: Vlady ( Wlady ) Varsta: 14 Masina: inca nu :-P Locatie curenta: Bucuresti Ocupatie : School, VT Hobby: Plimbarile in parc, basketball, bowling, muzica. |
poi dak toata lumea face asta sa ma prezint si io:
NUME: Cristea Mihai DATA NASTERII: 21 oct '86 ORAS: TG_JIU MASINA: opel kadett hobby : tot ce e legat de masini OCUPATIE: Student |
ma prezint si eu pe aici:D
Nume:Stirbat Prenume:Dumitru-Laurentiu Data nasterii:13.04.1989 Oras:Onesti Hobby:masinile,calculatoarele,muzica Ocupatie:elev Varsta;17 ani |
PREZENT!
Nume: Nu conteaza :) Prenume: Alex Varsta: 15 si ceva..vreo 5 luni Oras: Tulcea ( nowhere ) :)) Masina: inca nu.. Hobby: mai multe.. masinile in primu rand ( old school de preferat ), basketu, calculatoare, muzica .. Ocupatie: elev :( PS: chiar vreau sa precizez asta.. inainte sa zica cineva " alt pusti teribilist " :)! nu sunt unii dintre pustii cu nfs'u in cap si nici nu visez tokyo drift si mai stiu eu ce filme cu masini in somn :lol: .. numai bine :!: |
Nume:Dmn
Prenume:Bogdan Porecla: negru Data nasterii: 3 feb '82 Oras:Bucuresti Masina: 1998 Volvo S40 2.0T 1948cmc 160cp stock inca pentru ca fiind perfectionist prefer sa fac un lucru cum trebuie si cap-coada! daca nu, nu-l mai fac! Ocupatia: elev-pilot Academia Romana de Aviatie Hobby: aviatie, sofat, muzica ...in ordinea asta |
Nume: starts with B.
Prenume: David Porecla: PLuraL Data nasterii: 10.07.1990 Varsta: 16 si ceva maruntis Masina: un Oltcit amarat club 11 R Locatie :Tulcea…..se stie Ocupatie: elev… :( Hobby: halbere,coniac-canoe,plimbarile cu bicicleta fara maini.....si designul auto !!! |
Nume: Nitza
Prenume: Adinel Nick Name: fratzika Data nasterii: 14.11.1977 Masina: Dacia Logan 1.4 MPI...urmeaza sa nu o mai am in curand, dar vine altceva tare, mult mai tare.... Ocupatie: Operator date(magazioner materiale pt. industria de cablaje auto) ;)...unii stiu despre ce e vorba -Lucrez in "industria de Automotive HD" ...(cablaje pt. BMW(E90,E81), Rover Mini One R56/R52) Hobby-uri: Masini, computer, 4Tuning.RO...si MULTE altele. |
Name: Bogdan
Data nasterii: 18.02.1989 Masina: Logan(by renault:D ) 1.4mpi Ocupatie: elev... deocamdata Hobby-uri: automobile:D |
Prenume: Alex
Nick: LEXION Data Nasterii: 04 08 1988 Varsta: 18 Oras: Cluj-Napoca Masina: VOLVO V40 Limited Sports Edition, Fiat Punto Diesel, MAN TGA XXL 480 CP :D:D:D si in curand un Scania Irizar PB 440 CP... Ocupatie: elev inca vreo 2 luni Hobby: masini, camioane, autocare, travel, turism..... ID: classlexion |
3 Attachment(s)
hop si eu pe aici
nume:incepe tot cu C:D prenume:mihai-madalin data nasterii:10-04-1983{{adica azi e ziua mea}}:D :D :D domiciliu:targoviste ocupatie:vopsitor auto hobby:masini ,masini,masiniiii si bineinteles tuningul la masini masina:deocamdata o DACIA 1310under construction |
Nume: Larisa
Data nasterii: 29 iunie 1989 Ocupatie: eleva in clasa a XI a... Masina:nu am una personala..a familiei un Audi 100 si a fratelui meu, un Opel Astra 1.6 Hobby-uri: masinile, mecanica (as vrea o meserie in acest domeniu), muzica, computerele.. Cam atat.... |
Nume: Georgescu Sorin
Ocupatie: worker :lol: Masini personale: un bichon din 2003 -un Rolls-Rois(de plush) -mitzubishi lanser evolusion 9-3=5 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning