![]() |
Re: E36 - Drift Car
din pacate eu personal nu am nici o poza,nici un filmulet nimic din acest weeend.
Per total sunt multumit de prestatia mea,ieri in m-am calificat pe locul 2 cu 92 de puncte, azi a trebuit sa ma dau cu chelu,care dupa parerea mea are o masina destul de grava, prima tura egalitate, a doua, am vrut sa fiu viteaz sa tin aproape,m-am apropiat prea tare de el si nu am reusit sa tin un unghi bun. Drept urmare am iesit afara. Masina,din pacate,nu e intr-o stare forte buna,de maine voi incepe sa desfac diverse chestii de pe ea la care trebuie sa lucrez. Va rog,daca are cineva ceva filmari cu mine de la romexpo,fac cinste serioasa,postati-le aici sau mi le trm pe mess. Va multumesc anticipat. |
8 Attachment(s)
:evil:
|
Quote:
Video 1 , Video 2 . Daca le vrei pe mess da un pm cu id-ul tau ! Bafta ! |
ms pentru filmari.singurele filme pe care le am si eu nu sunt cu mine,sunt de fapt cu rotti ca i-am imprumutat masina.
|
6 Attachment(s)
cateva poze din week-end
|
6 Attachment(s)
Salut te-ai dat bine succes in continuare!!!Pun si eu niste poza ,sper sa iti placa .Multa bafta in continuare !!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Felicitarile mele Marinare , te-ai dat grav rau si s-a vazut ca masina este potenta. :twisted: Si un clip :d
|
2 Attachment(s)
Quote:
Acum sa lasam astea la o parte ca avem de munca grav.Am inceput sa facem ceva cumparaturi,iar cu ajutorul unui bun prieten o sa arat si eu a "pilot de drift":D:D:D |
Quote:
|
6 Attachment(s)
turboo:twisted:
|
1 Attachment(s)
Şi una de la mine . :)
|
Felicitari man pentru cum ai mers si bafta cu urmatoarea tura de modificari. Trimite-mi te rog pe PM nr. tau poate ne sfatuim la niste treburi :)
Multa bafta, Octav |
un mic demo de la Tm, un week-end super super tare. sunt foarte multumit de cum se comporta masina dupa ultimele imbunatatiri.o sa revin cu acestea mai tarziu.
https://forum.4tuning.ro/newreply.php...te=1&p=4349156 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning